taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
penitenciar cimitir gherla

Aventuri la Penitenciar: un barbat a incercat sa arunce telefoane detinutilor peste gard cu arcul si cu undita, din cimitir

ACTUALIZAT Angajatii care efectuau intr-o noapte serviciul de paza la Penitenciarul Gherla au avut surpriza sa surprinda un barbat, aflat in cimitirul din apropiere, care incerca printr-o metoda mai putin ortodoxa sa introduca „bunuri” peste gardul unitatii de detentie.

A fost anuntata de urgenta Politia, care a intervenit in cel mai scurt timp. Se pare ca barbatul si-ar fi dat seama ca politistii sunt pe urmele sale si ar fi incercat sa fuga. Acesta ar fi fost oprit la iesire din Gherla spre Dej, la o pensiune, unde omul se oprise pentru a se descotorosi de „pachetele” pe care urma se le livreze detinutilor, aflate intr-un rucsac.

Barbatul ar fi declarat ca intentiona sa arunce peste gard sticle cu bautura, insa se poate sa fi fost vorba si de telefoane mobile, potrivit unor surse. In acest scop, el ar fi folosit un arc cu fir de nailon.

Se pare ca de cealalta parte a zidului, „livrarea” era asteptata de detinuti.

Evenimentul s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, 6/7 martie 2015.

Unele surse vorbesc despre faptul ca barbatul ar fi folosit un arc cu care intentiona sa arunce „produsele” peste gardul penitenciarului.

Acelasi barbat ar fi incercat, cu cateva zile inainte, sa trimita peste gard, cu o undita, o alta livrare, insa a fost observat si a reusit sa fuga.

Barbatul respectiv este un recidivist sudist, care a fost inchis la Penitenciarul Giurgiu si care ar fi fost coleg cu un detinut aflat acum la Gherla.

El ar fi fost identificat ca autor al celor doua tentative dupa firul  de nailon, identic.

Cercetarile continua in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul, iar barbatul respectiv este cercetat pentru tentativa de introducere ilegala in penitenciar de bunuri interzise.

ACTUALIZARE

Politia a fost sesizata in ziua de 6 martie, in jurul orei 24,ca o persoana incearca sa introduca obiecte in Penitenciarul Gherla. Cel banuit a fost identificat rapid de politisti. Este vorba de un barbat de 30 de ani, din Calarasi.

Pe numele lui a fost deschis un dosar de cercetare penala.

sus(26)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns