taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej

Atletic Olimpia Gherla și Armenopolis Gherla la primul duel în campionatul de fotbal – FOTO

Prima confruntare din campionatul de fotbal al ligii a IV-a dintre cele două echipe din Gherla, Atletic Olimpia și Armenopolis, a avut loc sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul Olimpia.

Meciul etapei a XII-a s-a desfășurat pe o vreme răcoroasă, cu cer parțial acoperit, cu 10 grade în aer și cu aproape 250 de spectatori în tribune.

Elevii antrenorilor Kilin Csaba şi Adrian Trif au dominat meciul şi au creat mai multe ocazii de gol. Armenopolis a fost mai mult în defensivă în repriza a doua, dar a reușit să se apropie de poartă adversă de câteva ori.

La scorul de 0-0, în minutul 26, centralul a anulat un gol pentru Atletic Olimpia, după ce atacantul a folosit mâna pentru a trimite balonul în poartă.

Prima reuşită de gol a venit în minutul 38, când talentatul şi experimentatul fundaş Sergiu Pop a deschis scorul. Incisivul şi bătăiosul atacant Mihai Szabo a şi înscris al doilea gol, în minutul 62, dintr-un penalty.

De remarcat eforturile tinerei echipe Armenopolis de a ţine pasul cu „olimpicii”, câţiva fotbalişti juniori, cum este Precup, de exemplu, afişând maturitate şi ambiţie în joc.

Galeria Atletic Olimpia şi-a făcut şi de această dată datoria, susţinând permanent favoriţii în obţinerea unui nou succes.

galerie foto – imagini de la meci

galerie foto gherla„A fost un meci încâlcit. Adversarii s-au prezentat cu o echipa tânără, care a luptat pentru fiecare minge”, a declarat antrenorul Trif. „Rezultatul cred că e meritat, după ocaziile pe care le-am avut. Au încercat să scoată un rezultat bun, dar maturitatea și valoarea lotului au făcut diferența în meci. Săptămâna viitoare mergem la Turda, să facem un meci bun și să câștigăm. Deocamdată suntem în obiectiv și asta e bine!”.

„Nu ne interesa în mod direct rezultatul acestui meci”, a declarat la rândul sau Cristian Vedean, antrenorul Armenopolis. „Am jucat cu 8 juniori, dintre care 5 titulari și alții 3 intrați la pauză. Nu m-am dezis de ceea ce am declarat anterior, că voi folosi la acest meci exclusiv jucători și juniori din zona Gherla. Așa va fi până la finalul campionatului. Am fost mulțumit de evoluția noastră, la formația pe care am aliniat-o. Sunt convins că în retur vom arăta mult mai bine și vom crește.”

Echipa de start pentru Atletic Olimpia: Drăgan, Sîmboan A, Sîmboan P, Popovici, Pop Vlad, Pop Sergiu, Gliga, Salac, Coldea, Dani Zoltan, Szabo. Au mai intrat Stupinean, Sacu, Gorgan, Vereș, Creț

Armenopolis Gherla: Roman, Maier, Bocos, Boier, Mureșan, Codorean, Bikfalvi, Gârda, Precup, Moldovan, Divricean. Au mai intrat Apahidean, Mălinaș, Cadar, Balint.

In clasamentul AJF, Ateltic Olimpia se află în continuare pe locul 2, cu 31 de puncte, după Sticla Arieșul Turda și este urmată de AS Unirea Iclod, care a câștigat sâmbătă cu 10-1 partida cu Viitorul Feleacu.

In etapa următoare, Atletic Olimpia Gherla joacă în deplasare meciul cu liderul Sticla Arieșul Turda, iar Armenopolis Gherla cu Arieșul Mihai Viteazu.

Szekely Csaba

video – golul lui Szabo – imagini amator

sus(12)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns