mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
fotbal atletic olimpia gherla unirea iclod

Atletic Olimpia Gherla la prima înfrângere din campionat, după meciul cu Unirea Iclod – FOTO+VIDEO

Etapa a IV-a din campionatul ligii a IV-a la fotbal a adus prima înfrângere pentru echipa Atletic Olimpia Gherla. Dupa un șir de trei victorii, gherlenii s-au vazut învinși de „vecina” Unirea Iclod, proaspat intrată în ligă.

Sâmbătă de la ora 17 s-a jucat pe stadionul Olimpia din Gherla întâlnirea cu AS Unirea Iclod. A fost vreme frumoasă şi deosebit de caldă, cu aproape 30 de grade în termometre, cu un public numeros, cu două galerii care şi-au susţinut favoriţii, cu un joc disputat până în ultima secundă.

Scorul a fost deschis chiar în minutul 5, când iclodenii au surprins cu o pasă peste apărare, Dirjan a preluat balonul şi rămas singur cu portarul, l-a trimis fără probleme în plasa.

Cu zece minute înainte de finalul primei reprize, Unirea are parte de o lovitură de la 11 metri. A şutat şi a ratat Balint, însă în bâlbâiala creată, Porumb ajunge la balon şi ridică avantajul pentru oaspeţi.

Szabo a fost cel care a înscris singurul gol pentru Atletic Olimpia, în minutul 76. În ultimele minute ale meciului, balonul a zburat ameninţător de mai multe ori spre poarta Unirii, însă fără noroc de partea gherlenilor.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaCu 1-2 la final, Atletic Olimpia rămâne cu 9 puncte în clasamentul AJF.

Unirea Iclod a rămas fără doi jucători pe teren – Prodan şi Cupşa, după cumul de cartonaşe galbene. După incheierea meciului, Gliga s-a implicat într-o altercaţie şi a primit cartonaş roşu.

„Am întâlnit o echipa bună, care până la eliminarea celor doi jucători a fost mai bună decât noi, apoi n-au mai contat în atac, am dominat noi jocul, dar n-am reuşit să mai înscriem”, a declarat antrenorul Adrian Trif. „La ultimele faze ale meciului se putea termina egal, dar ar fi fost nedrept pentru noi, Unirea merita să câştige. Şi-au dorit mai mult victoria decât noi şi au obţinut-o. Îi felicit pentru jocul prestat şi le urez succes în campionat”, a mai spus Trif.

Antrenorul Unirii, Dorică Marchiş, s-a declarat mulţumit de joc, însă nu acelaşi lucru l-a avut de spus la adresa arbitrajului, pe care s-a abţinut să-l comenteze. „Am avut o prima repriză foarte bună, în care echipa din Gherla nu a fost cu nimic mai presus decât noi, deşi stau mai bine în clasament. În repriza a două le-am cerut băieţilor să ne apărăm din start, pentru că în inferioritate numerică nu aveam cum să facem faţă atacului adversarilor. Spre final Atletic Olimpia a avut ocazii, dar norocul a fost de partea noastră. Mă bucur pentru această victorie, felicit echipa, care a înţeles ce le-am spus, ne-am respectat tactica, am stat bine în teren, dar din păcate am luat două cartonaşe roşii, după cartonaşe galbene acordate prea uşor”.

Marchiș a dorit să dedice victoria primarului din Iclod „pentru tot ce ne-a oferit”.

Atletic Olimpia Gherla: Drăgan, Sîmboan P, Popovici, Pop Vlad, Sîmboan A, Gliga, Dascăl, Creţ, Mureşan, Dani, Szabo. Rezerve: Salac, Gorgan, Codorean.

Unirea Iclod: Nemeş, Săvan, Prodan, Pîrțoc, Morar, Cupşa, Porumb, Haranguș, Balint, Cotuț, Dîrjan. Au mai intrat: Stanca, Chiş, Oltean, Suciu.

video: lupta din ultimele momente ale meciului

Următorul meci pentru Atletic Olimpia Gherla se joacă miercuri, 20 septembrie, pe stadionul Dan Anca din Cluj-Napoca, cu FC Universitatea 2 Cluj.

sus(12)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns