hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

fotbal atletic olimpia gherla viile dejului dej

Atletic Olimpia Gherla la a doua înfrângere din campionat, după meciul cu AS Viile Dejului

In etapa a XVII-a din campionatul de fotbal al ligi a IV-a, echipa de fotbal Atletic Olimpia Gherla a suferit o înfrângere, a doua de la debutul competiţiei.

Meciul cu AS Viile Dejului s-a jucat în deplasare sâmbătă, 11 martie, de la ora 14. Pe un teren moale, jucătorii gherleni au avut o prestaţie sub nivelul aşteptărilor, în condiţiile în care au avut parte şi de două absenţe notabile de pe teren, Alex Rus care în urmă cu o săptămână a suferit o entorsă şi portarul Mihai Drăgan, care are o fractură la mână, după o cădere pe partia de schi.

fotbal atletic olimpia gherla viile dejului

Gazdele au fost însă în formă bună şi au profitat din plin de situaţie. Scorul a fost deschis de dejeni, prin minutul 20. După 20 de minute a venit şi egalarea, prin golul lui Bondor, însă la finalul reprizei, Viile Dejului înscriu din nou. Repriza a doua a adus cel de-al treilea gol pentru adversari, care câştigă astfel meciul cu 3-1. Pentru dejeni au inscris  Tarţa, Mureşan şi Trif.

In meciul din tur, jucat pe 10 septembrie 2016, Atletic Olimpia a câştigat partida cu Viile Dejului cu 1-0.

Echipa de start Atletic Olimpia Gherla: Hossu, Stupinean, Popovici, Pop Sergiu, Pop Florin, Muresan, Dascal, Samartean, Prodan, Fodor, B. Au mai intrat pe teren Magdas, Bold, Codorean.

In etapa următoare, Atletic Olimpia joacă acasă meciul cu Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns