locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

atletic olimpia gherla fotbal

Atletic Olimpia Gherla își prezintă lotul pentru campionatul de fotbal 2017-2018 – ești invitat la meciul amical cu echipa noului sponsor

A mai rămas puţin timp până la începerea noului campionat de fotbal, iar la echipa de fotbal Atletic Olimpia Gherla efervescenţa este maximă.

Lotul de jucători este deja stabilit pentru ediţia 2017-2018 a campionatului, dar asta nu înseamnă că nu vor mai urma şi noutăţi. Preşedintele clubului, Csaba Kilin, care va antrena echipa alături de Adrian Trif în sezonul 2017-2018, porneşte cu mare încredere în competiţie, cu atât mai mult cu cât echipa a încheiat campionatul anterior al ligii a IV-a pe locul secund, după U Cluj.

Începând din această toamnă, Atletic Olimpia Gherla are un sponsor nou. Este vorba despre firma AROBS Transilvania Software, o companie din Cluj-Napoca specializată în furnizarea de soluţii IT, cu clienţi în Europa, America şi Asia.

tudor marchis arobs transilvania fotbalAlături de echipa din Gherla a venit şi fostul arbitru Tudor Marchiş, care de câţiva ani conduce o firma de facility management tocmai în India.

Aflat la mii de kilometri de casa, Tudor nu a uitat de pasiunea pentru fotbal și a ţinut să sprijine Atletic Olimpia cu 33 de seturi de echipament complet pentru jucători – tricouri, şorţuri şi jambiere.

Marchiș este și cel care a facilitat legatura dintre firma de IT din Cluj și conducerea clubului din Gherla.

Sâmbătă, 5 august 2017, de la ora 11 are loc pe stadionul „Olimpia” o festivitate, în cadrul căreia va fi prezentat lotul de jucători pentru noul campionat de fotbal şi noul sponsor principal.

Evenimentul va fi urmat de un joc amical cu echipa AROBS Transilvania.

Toţi suporterii, iubitori ai fotbalului local, sunt invitaţi la spectacolul fotbalistic. Intrarea este gratuită.

sus(45)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns