hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

fotbal ploaie balon arbitru

Atletic Olimpia Gherla în seminfinalele Cupei României, după ce a învins Voinţa Pata

Terenul de fotbal de la marginea Clujului, de la Pata, plouat din belşug, s-a prezentat rău, dar mai bine decât cel de la Gherla, pe vreme bună. Măcar avea iarbă peste tot. Aici s-a jucat miercuri meciul dintre Voinţa şi Atletic Olimpia Gherla, în sferturile Cupei României.

Ploaia măruntă şi rece, frigul şi mai ales vântul înţepător n-au contat prea mult la deznodământul meciului. Prodan a deschis scorul în minutul 18, iar Bondor a marcat din nou după 4 minute. La scurt timp de la startul reprizei a doua, acelaşi Bondor şutează şi înscrie din nou (min. 52), iar Codorean stabileşte scorul final 0-4, după golul din minutul 70.

„A fost o partida reuşită a băieţilor noştri, au continuat jocul bun din ultima vreme. A fost un bun antrenament pentru meciul de sâmbătă de la Triteni”, a declarat antrenorul Csaba Kilin.

Echipa de start: Samson, Gliga, Pop Vlad, Stupinean, Prodan, Dascăl, Sergiu Pop (c), Salac, Mureşan, Alex Rus, Bondor; rezerve: Fodor, Sămărtean, Codorean.

Revenind la meciul cu „U” Cluj din weekendul trecut, antrenorul Csaba Kilin spune că a fost o provocare uriaşă organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a jocului, care a presupus numeroase deplasări, întâlniri, discuţii, mobilizări de oameni de ordine, dar şi cheltuieli. „Trebuie să le mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit să aducem acest meci la Gherla. Nu a fost uşor deloc, însă la final avem satisfacţia că totul a ieşit că la carte. Mulţumim în primul rând lui Vicenţiu Hossu, care este permanent alături de noi, lui Ioan Lucaciu, Lucian Butuza, Ioan Grigorean, Marius Grama şi mulţi, mulţi alţii care au contribuit la reuşita întâlnirii, sper să nu se supere nimeni dintre cei pe care nu i-am menţionat aici, apreciem implicarea tuturor şi faptul că ne putem baza pe ei”, a mai spus Kilin.

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 15.30 este programat meciul în deplasare cu Unirea Tritenii de Jos, în etapa 23 a campionatului.

foto: arhiva

sus(12)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns