locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

fotbal atletic olimpia gherla ariesul mihai viteazu

Atletic Olimpia Gherla câștigă clar cu Arieșul Mihai Viteazu și se ține tare în clasament

După a treia etapă a campionatului ligii a IV-a, Atletic Olimpia Gherla se ţine tare în varful clasamentului AJF, cu trei victorii.

Duminică s-a jucat de la ora 11, pe baza sportivă din Mihai Viteazu, întâlnirea cu echipa Arieşul. A fost un meci fără probleme pentru jucătorii din Gherla, care au controlat jocul pe tot parcursul.

Scorul a fost deschis în minutul 44 de Gliga. Ofensivă a continuat şi în repriza a doua, când Szabo ridică avantajul, în minutul 65. Cu două minute înainte de fluierul final, Ovidiu Creţ pune capacul şi stabileşte, printr-un lob peste portar, de la 35 de metri, scorul final: 3-0.

 fotbal atletic olimpia gherla ariesul mihai viteazu

Echipa de start: Drăgan, Popovici, Sîmboan P, Sîmboan A, Mureşan, Coldea, Dascăl, Gliga, Dani, Szabo. Rezerve: Hodaș, Creţ, Gorgan, Salac şi Codorean.

“Nu s-a pus niciun moment problema echipei câştigătoare”, a declarat antrenorul Adrian Trif. “Arătăm din ce în ce mai bine pe teren. Jucătorii nou veniţi încep să se integreze în echipă. În plus, se simte antrenamentul săptămânal şi meciul din etapă în evoluţia de pe gazon”.

În etapa a IV-a, Atletic Olimpia Gherla are programată acasă, pe 16 septembrie, întâlnirea cu AS Unirea Iclod.

sus(15)jos(3)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns