hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

fotbal atletic olimpia gherla ariesul mihai viteazu

Atletic Olimpia Gherla câștigă clar cu Arieșul Mihai Viteazu și se ține tare în clasament

După a treia etapă a campionatului ligii a IV-a, Atletic Olimpia Gherla se ţine tare în varful clasamentului AJF, cu trei victorii.

Duminică s-a jucat de la ora 11, pe baza sportivă din Mihai Viteazu, întâlnirea cu echipa Arieşul. A fost un meci fără probleme pentru jucătorii din Gherla, care au controlat jocul pe tot parcursul.

Scorul a fost deschis în minutul 44 de Gliga. Ofensivă a continuat şi în repriza a doua, când Szabo ridică avantajul, în minutul 65. Cu două minute înainte de fluierul final, Ovidiu Creţ pune capacul şi stabileşte, printr-un lob peste portar, de la 35 de metri, scorul final: 3-0.

 fotbal atletic olimpia gherla ariesul mihai viteazu

Echipa de start: Drăgan, Popovici, Sîmboan P, Sîmboan A, Mureşan, Coldea, Dascăl, Gliga, Dani, Szabo. Rezerve: Hodaș, Creţ, Gorgan, Salac şi Codorean.

„Nu s-a pus niciun moment problema echipei câştigătoare”, a declarat antrenorul Adrian Trif. „Arătăm din ce în ce mai bine pe teren. Jucătorii nou veniţi încep să se integreze în echipă. În plus, se simte antrenamentul săptămânal şi meciul din etapă în evoluţia de pe gazon”.

În etapa a IV-a, Atletic Olimpia Gherla are programată acasă, pe 16 septembrie, întâlnirea cu AS Unirea Iclod.

sus(15)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns