taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
fotbal atletic olimpia gherla unirea triteni

Atletic Olimpia Gherla bate Unirea Triteni la fotbal și urcă pe locul 1 în clasament – FOTO

Victoria de sâmbătă a echipei Atletic Olimpia Gherla a trimis formaţia pe locul 1 în clasamentul ligii a IV-a.

Meciul etapei a VIII-a, cu Unirea Tritenii de Jos, s-a jucat pe stadionul Olimpia, de la ora 16, pe o vreme mai mult închisă, cu 15 grade în aer şi aproape 200 de spectatori în tribune. Între aceştia, o galerie zgomotoasă, care a ţinut sus moralul băieţilor.

Scorul a fost deschis de oaspeţi în prima repriză, dintr-o lovitură de la 11 metri. A urmat egalarea, prin golul lui Mureşan. După 1-1 la pauză, Pop Sergiu şi Szabo reuşesc încă două goluri frumoase, care aduc victoria gazdelor, cu 3-1.

Cu 15 minute înainte de fluierul final, un jucător de la Unirea a fost eliminat de pe teren, după cumul de cartonaşe.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherla„A fost un meci greu, cu o echipa bună, care ne-a pus probleme în prima repriză. În partea a două, jocul a fost echilibrat până la 2-1, apoi adversarii nu au mai contat şi am putut să câştigăm mai clar”, a declarat antrenorul Adrian Trif.

Echipa de start: Drăgan, Popovici, Pop Vlad, Sîmboan P, Pop Sergiu, Hodaș, Mureşan, Dascăl, Dani, Coldea, Szabo. Rezerve: Hossu, Salac, Sacu, Codorean, Gliga, Sîmboan A, Creţ.

Cu 21 de puncte, Atletic Olimpia Gherla urcă pe locul 1 în clasamentul AJF, urmată pe locul 2 de CS Floreşti, care a câştigat sâmbătă cu 3-0 meciul cu CSM Câmpia Turzii. Pe locul 3 coboară liderul Sticla Arieşul Turda, care are un meci amânat cu Armenopolis Gherla, programat pe 31 octombrie.

În următoarea etapă, Atletic Olimpia joacă cu CFR Dej, pe 15 octombrie, de la ora 16.

 

sus(13)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns