taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
fotbal atletic olimpia gherla viitorul feleacu

Atletic Olimpia Gherla a învins Viitorul Feleacu cu 4-1

Campionatul de fotbal al ligii a IV-a a ajuns la etapa a X-a, iar echipa Atletic Olimpia Gherla se menţine în vârful clasamentului AJF. O nouă victorie i-a confirmat statutul de lider.

Sâmbătă s-a jucat acasă de la ora 16 meciul cu Viitorul Feleacu, pe o vreme numai bună, cu cer acoperit, 17 grade în aer şi cu aproximativ 150 de spectatori în tribune.

Atletic Olimpia a întâlnit o echipa aflată la coadă clasamentului, dar asta nu i-a scutit de emoţii pe antrenorii Csaba Kilin şi Adrian Trif.

Scorul a fost deschis de Dani Zoltan, în minutul 29, iar până la pauză a fost 2-0, după golul din minutul 43 marcat de Szabo.

În repriza a două lupta s-a înteţit, iar Feleacu reuşeşte în minutul 83 să trimită balonul în poarta gazdelor, prin Brie.

Ultimele cinci minute ale partidei au fost însă adjudecate integral de Atletic Olimpia, care înscrie încă de două ori, prin acelaşi Szabo (’89 şi ’92), stabilind scorul final, 4-1 .

„A fost un meci care prin ratările monumentale pe care le-am avut am făcut să ne fie greu. Dacă ar fi fost 4-0 la pauză pentru noi, nu zicea nimeni nimic, dar din păcate, că de obicei, cu echipele mici nu putem să ne concentrăm pe tot parcursul meciului”, a declarat antrenorul Arian Trif. „După pauză am continuat cu ratările, dar din fericire şi cu golurile”.

galerie foto – imagini de la meci

galerie foto gherlaAntrenorul a mai precizat că toţi jucătorii intraţi pe teren, în afară de Creţ, au sub 18 ani. La aceştia se adaugă Sălăgean şi Sîmboan, care au jucat din primul minut. „La un moment dat erau şase jucători sub 18 ani pe gazon, iar ultimele două goluri s-au înscris cu ei pe teren, cu Oancea coautor la ultimul gol. De remarcat şi cele trei parade senzaţionale ale portarului Sălăgean. Ne bucurăm că la Olimpia Gherla viitorul este asigurat prin copiii de la echipa de juniori, condusă de profesorul Mircea Coroi. Cu dânsul ne-am consultat înainte de meci ce juniori să chemăm la echipa mare”.

La meciul de sâmbătă au fost patru titulari care nu s-au putut prezenta sau au fost accidentaţi – portarul Mihai Drăgan, Pop Vlad, Pop Sergiu şi Răzvan Hodaș.

Echipa de start: Sălăgean, Gliga, Sîmboan, Popovici, Sacu, Mureşan, Salac, Coldea, Dascăl, Dani Zoltan, Szabo. Au mai intrat Creţ, Tămaș, Vereş, Mălinaș, Oancea, Botiş.

Rezultatele meciurilor din etapă a X-a, jucate sâmbătă

  • A.S. UNIREA Iclod – A.C.S. UNIREA Tritenii de Jos 3 – 0
  • A.C.S. SPORTING Apahida – A.S. VIILE Dejului 2 – 0
  • C.S. ATLETIC OLIMPIA Gherla – A.S. VIITORUL Feleacu 4 – 1
  • F.C. SOMEŞUL Gilău – A.C.S. ARMENOPOLIS Gherla 1 – 1
  • A.C.S. C.S.M. Câmpia-Turzii – A.C.S. STICLĂ ARIEŞUL Turda 1 – 8

Duminică, 22 octombrie, sunt programate întâlnirile Arieșul Mihai Viteazu – CFR Dej, Universitatea 2 Cluj – Viitorul Mihai Georgescu şi Vulturul Mintiu Gherlii – CS Floreşti.

În etapa următoare, Atletic Olimpia Gherla joacă sâmbăta viitoare în deplasare cu CS Floreşti.

sus(14)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns