hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon centru gama gherla dej locuri de munca angajare vanzator fotograf gherla dej cluj craciun

fotbal vulturul mintiu gherlii atletic olimpia gherla

Atletic Olimpia Gherla a început cu stângul returul campionatului de fotbal. Victorie pentru Vulturul Mintiu Gherlii – FOTO

Decizia AJF de a da mai devreme startul returului în campionatul de fotbal al ligii a IV-a a fost pusă în practică, astfel că duminică s-a jucat la Mintiu Gherlii meciul etapei a XVI-a dintre echipa locală Vulturul și Atletic Olimpia Gherla.

Meciul a început de la ora 14 și s-a jucat pe o vreme mizerabilă, cu precipitații și doar 3 grade în aer, pe un teren foarte prost, înmuiat de ploi, cu câțiva zeci de spectactori rebegiți de frig în tribună.

Cei câțiva titulari lipsă de la Gherla s-au simțit în evoluția jocului: Dascăl este accidentat iar Creț și Hodaș au fost plecați din localitate. S-au adăugat Pop Vlad și Szabo, care au intrat pe teren nu în cea mai bună formă fizică.

 fotbal vulturul mintiu gherlii atletic olimpia gherla

Lehene a fost cel care a deschis scorul pentru gazde, în minutul 4, iar după o jumătate de oră, tot pe o greșeală a apărării adverse, a marcat al doilea gol pentru Vulturi. Codorean reușește să marcheze singurul gol al gherlenilor în minutul 93, iar partida se încheie cu 2-1.

fotbal vulturul mintiu gherlii atletic olimpia gherla

foto: Ramona, Adrian

„S-a văzut oboseala acumulată în tur”, a declarat antrenorul Adrian Trif. „Am făcut și greșeli în campionatul acesta, dar am făcut și multe lucruri frumoase. O să vedem ce se va întâmpla de anul viitor. Sperăm să mai vină câțiva jucători, pentru că avem nevoie. Sigur o să mai promovăm și de la echipa de juniori, care anul acesta s-a autodepășit și aici este în mare parte meritul antrenorului Mircea Coroi”.

Echipa de start Vulturul Mintiu Gherlii: Teglaș, Takacs, Rus Alexandru, Olteanu, Morar, Maxim, Lehene, Csiki, Brehar M, Brehar F. Au mai intrat pe teren: Rus Sergiu, Lenghel, Farcaș.

Atletic Olimpia Gherla: Drăgan, Sîmboan, Popovici, Sacu, Gliga, Mureșan, Coldea, Pop Sergiu, Salac, Dani, Szabo. Au mai intrat Pop Vlad, Gorgan, Stupinean, Codorean, Sălăgean.

Echipa din Gherla sărbătorește pe 9 decembrie succesul din tur la un banchet. Cu o zi înainte, pe 8 decembrie, are loc banchetul juniorilor și al componentelor din echipa feminină. „Va fi un banchet binemeritat, unde vor fi invitați oameni datorită cărora am putut duce acest tur de campionat și care au fost mereu lângă echipa, meci de meci”, a mai declarat Trif.

Rezultatele etapei

  • AS Viile Dejului – CFR Dej 4-0
  • CS Florești – Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca 9-0
  • Sticla Arieșul Turda – Universitatea 2 Cluj 8-4
  • CSM Câmpia Turzii – Unirea Iclod 2-1
  • Someșul Gilău – Arieșul Mihai Viteazu – meci întrerupt la 3-0, după ce echipa gazdă a rămas în 6 jucatori

Pe 9 decembrie 2017 mai sunt programate întâlnirile Viitorul Feleacu – Unirea Tritenii de Jos și Armenopolis Gherla – Sporting Apahida.

sus(3)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns