mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu

Atletic Olimpia Gherla a făcut egal cu Unirea Floreşti – VIDEO golul oaspeţilor

Atletic Olimpia Gherla nu a reuşit să se detaşeze în meciul jucat miercuri cu Unirea 1946 Floreşti.

Partida s-a jucat de la ora 17 pe stadionul „Olimpia”, pe o vreme cu soare puternic, dar cu vânt înţepător şi doar 13 grade în termometre.

Alex Rus a deschis scorul pentru gazde prin minutul 30. Emoţiile de care a avut parte echipa din Gherla până la finalul partidei au fost întemeiate. Cu cateva minute înainte de fluierul final, Unirea a egalat şi a stabilit scorul final, 1-1.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaOcazii de gol au fost însă mult mai multe, de ambele părţi. Unirea nu a mai pierdut de cinci etape, rezultat al condiţiilor de pregătire bune de care are parte, cu doua-trei antrenamente pe săptămânp cu Ioan Maja, alimentaţie, cazare pentru cei care nu sunt din Floreşti, prime.

De cealaltă parte, Atletic Olimpia Gherla a avut dezavantajul a trei jucatori accidentaţi – Stupinean, Popovici şi Sămărtean. Se adaugă alţi doi jucători – Anghel si Pop Vlad, care au lipsit de la întâlnire.

Echipa de start: Drăgan, Gliga, Pop Sergiu, Bold, Prodan, Salac, Alex Rus, Mureşan, Magdaş, Bondor, Dascăl. Au mai intrat Fodor, Codorean, Trif.

video: secvenţe din repriza secundă şi golul oaspeţilor

sus(1)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns