taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj

Atletic Olimpia Gherla a bombardat poarta echipei Vulturul Mintiu Gherlii la primul meci de fotbal din campionat – FOTO

Echipa de fotbal Vulturul Mintiu Gherlii a fost învinsă cu 5-0 de Atletic Olimpia Gherla, în derby-ul jucat sâmbătă, in etapa I a campionatului 2017-2018.

Partida a început de la ora 18, cu aproximativ 250 de spectatori în tribune. Vremea caldă, cu 30 de grade în termometre la fluierul de start, a impus câteva pauze scurte pentru hidratarea jucătorilor.

Prima repriză a fost un du-te vino de la o poartă la alta, cu ocazii bune, dar ratate. Abia în minutul 43 Szabo deschide scorul, dar și calea catre un adevărat bombardament la poarta adversă.

După pauză, gherlenii au fost de neoprit. În minutul 51 a înscris Mureşan, apoi din nou Szabo (78), Mureşan (80) şi Fodor (83).

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherla„Am dominat meciul şi nu s-a pus niciun moment problema echipei câştigătoare”, a declarat antrenorul Adrian Trif „Suntem bucuroşi că am început cu dreptul acest campionat. Felicităm echipa pentru calitatea jocului prestat, au realizat din plin importanța acestui prim meci din campionat. Mulţumim şi suporterilor care au venit să ne susţină, suntem încântaţi că am putut să le oferim o victorie atât de frumoasă”.

„A fost o prima repriză bună, dar în repriza a două am căzut fizic, pentru că am avut lipsa a trei mijlocaşi – Fabian, Mustaţă şi Moldovan, care nu s-au putut prezenta la joc din motive foarte clare”, a declarat la rândul sau Lucian Român, antrenorul Vulturilor. „Am întâlnit o echipa gherleana bine organizată, care şi-a concretizat ocaziile de gol în repriza a doua. Am pierdut un joc, încercăm să remediem situaţia din mers, în aşa manieră încât echipa să obţină şi victoriile aşteptate”.

Atletic Olimpia Gherla: Drăgan, Sîmboan Paul, Popovici, Pop Sergiu, Sîmboan Andrei, Mureşan, Dascăl, Coldea, Gliga, Dani, Szabo. Au intrat cinci rezerve – Bold, Fodor, Gorgan, Codorean, Sacu, după ce în comitetul executiv al AJF Cluj s-a hotărât că echipele din liga IV pot face cinci schimbări la un meci, iar cele din liga V şapte schimbări, faţă de patru schimbări, respectiv cinci, în campionatul anterior.

Vulturul Mintiu Gherlii: Iura, Brehar Marcel, Marinescu, Lehene, Teglaş, Farcaş Ovidiu, Rus Alex, Silași, Brehar Florin, Farcaş Ciprian, Boroş Sorin. Rezerve: Rus Sergiu, Garda Alin, Oros Sorin, Szalantai Antonio.

Şi la echipa din Mintiu sunt noutăţi la debut de campionat. A venit portarul Bogdan Iura din Baia Mare, achiziţionat de la Unirea Dej, Alexandru Silași de la Viile Dejului, Fabian şi Răzvan Lehene de la Progresul Nireș, Robert Mustaţă de la Mureşul Deva, Bogdan Moldovan de la Primavera Deva și Alex Rus de la Atletic Olimpia Gherla.

„Ne propunem să formăm un grup puternic. De doi ani de zile echipa din Mintiu Gherlii nu a avut un nucleu stabil, asta vrem să facem acum. La sfârşit de campionat ţinta este unul din primele cinci locuri”, a mai declarat Roman.

Întâlnirea Atletic Olimpia Gherla cu Viile Dejului, din etapa a II-a a campionatului, este programată duminică, 3 septembrie, începând cu ora 17. Vulturul Mintiu Gherlii joacă în etapa secundă acasă, tot pe 3 septembrie, cu Arieşul Mihai Viteazu.

sus(17)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns