hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

atac paris politie franta

Atac la Paris – un bărbat a deschis focul asupra unei maşini de poliţie – VIDEO

Un polițist și-a pierdut viața, iar alți doi au fost răniți joi seară în cursul unui schimb de focuri pe bulevardul Champs-Elysées din Paris.  Agresorul a fost împușcat, au făcut cunoscut surse concordante, cu trei zile înainte de alegerile prezidențiale din Franța. Atacul a fost revendicat de gruparea Stat Islamic, informeaza Agerpres.

Cu puțin înainte de ora locala 21, o mașină s-a oprit în dreptul unui vehicul al poliției. Un bărbat a coborât din mașină, a deschis focul cu o armă automată asupra mașinii de poliție, a ucis un polițist și a încercat să fugă căutând să ia ca țintă alți polițiști, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet.

Bulevardul unde s-a petrecut evenimentul a fost închis circulației și importante forțe de poliție au fost desfășurate în zonă.

Presupusul autor al atacului armat era vizat de o anchetă antiteroristă pentru că își manifestase intenția de a ucide polițiști, au făcut cunoscut pentru AFP surse apropiate anchetei.

video, în continuare

sus(0)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns