hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

iclod spectacol 1 decembrie

Artiști din Gherla pe scenă la Iclod, de Ziua României

Manifestările culturale organizate la Iclod cu ocazia Zilei Naţionale au debutat la Monumentul Eroilor din centrul localităţii, unde un sobor de preoţi a slujit un Te Deum, după care au fost depuse coroane de flori din partea Şcolii Gimnaziale, a Primăriei şi Consiliului Local, a Bisericii Ortodoxe şi a Bisericii Greco-Catolice.

Un grup de elevi de la After School Iclod a susţinut un recital de cântece şi poezie patriotică. Cei prezenţi au fost salutaţi de primarul comunei Iclod, Emil Pîrţoc, care i-a invitat pe toţi la spectacolul festiv organizat cu prilejul Zilei Naţionale.

La Centrul Cultural din vecinătatea primăriei au prezentat un bogat program artistic membrii ansamblului folcloric „Dansatorii de pe Someş”. Cele 11 perechi de jucăuşi au susţinut dansuri din mai multe zone ale Transilvaniei și au fost alături pe scenă de interpreţii de muzică populară Raul Oltean, Roxana Suciu şi Diana Roman. A acompaniat taraful condus de prof. Zeno Zanc din Dej.

Programul a fost deschis de Grupul vocal al Şcolii Gimnaziale din Iclod cu un reuşit montaj muzical dedicat Zilei 1 Decembrie şi coordonat de profesoara de religie Monica Sălăgean.

Pe 26 decembrie 2017, tot în sala Centrului Cultural Iclod, va avea loc tradiţionalul concert de colinde.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(6)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns