hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

fotbal ploaie

Armenopolis Gherla, victorie în sferturile Cupei României cu Viitorul Sânpaul. Cu cine prefera echipa meciul din semifinală

Pe o vreme de toamna târzie, cu ploaie, frig şi vânt, s-a jucat miercuri de la ora 16 meciul dintre echipele Armenopolis Gherla şi Viitorul Sânpaul, în cadrul sferturilor Cupei României, faza pe judeţ.

Partida s-a disputat pe un teren bun, care a fost în avantajul Armenopolis. În minutul 10 Marian Ionuţ a deschis scorul şi calea spre o ploaie de goluri. A fost 0-3 la pauză şi 0-7 la fluierul final. Au marcat Marian (2), Doroftei (2), Bocoş, Precup, iar cireaşa de pe tort, înainte de finalul meciului, un autogol.

Meciul a fost pentru noi mai mult un antrenament„, a declarat antrenorul Cristi Vedean, care a introdus pe teren patru juniori.

Echipa de start: Morar, Sîmboan A, Sîmboan P, Tînc, Moldovan, Marian, Vălean, Moldovan, Bocoş, Doroftei, Roman; rezerve: Codorean, Corovei, Man, Precup.

Victoria de miercuri trimite Armenopolis în semifinalele Cupei României, unde va lupta fie cu Atletic Olimpia Gherla, fie cu Gloria Cătina, fie cu U Cluj. Tragerea la sorţi are loc cel mai probabil săptămâna viitoare. „Ne-am dorim să jucăm cu U Cluj, la Gherla”, a mai declarat Vedean.

În etapa anterioară a campionatului ligii a IV-a, desfăşurată în urmă cu o săptămâna, Armenopolis a pierdut în deplasare partida cu FC Ardealul, cu 7-2 (2-2 la pauză). „Fiind un meci la mijloc de săptămâna, nu am reuşit să aliniem toţi jucătorii, n-am avut fundaşii, a fost mai greu„, a precizat antrenorul Armenopolis.

Pentru weekend este programat meciul cu CS Floreşti, însă vremea ploioasă anunţată pentru următoarele zile s-ar putea să facă zile grele celor două echipe pe terenul de la Gherla.

sus(14)jos(23)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Trebuia sa joci cu U CLUJ când o fost de jucat , nu acuma.Sa va fie rușine ca nu ai organizat meciu cu U din turul campionatului la gherla.Olimpia va arătat ca se poate organiza meciul aici.Cu tot ca voi ați luat 80000 de lei de la primărie,nu ați vrut sa- l organizați.Acuma de rușine când ați văzut câtă lume a adus OLIMPIA la stadion sâmbătă vreți și voi sa organizați la gherla.Nu trebuie sa jucați aici, jucați la Cluj pe terenul sintetic a lui Duțu.

    sus(26)sus(6)
  2. Tu nu esti in stare sa organizezi meciul cu C.S FLORESTI la gherla si vrei sa organizezi meciul cu u cluj.Sa va fie rusine ca nu jucati la gherla .Ar trebui ca primaria sa va ceara bani care i-ati primit de la ei inapoi,ca voi ati jucat majoritatea meciurilor in cluj.Nu mai aveti bani sa organizati meciurile la gherla?Oare pe voi primaria nu va poate trage la raspundere ,de ce nu jucati la gherla sa va vada gherleni.ca doara pe bani gherlenilor platiti jucatorii din cluj si arbitrajele.

    sus(29)sus(5)

Lasă un răspuns