hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

ajf cluj sedinta alegeri

Armenopolis Gherla pedepsită de comisia de disciplină a AJF Cluj pentru nereguli

Comisia de disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj s-a întâlnit luni, 15 mai 2017, în sedinţă, în componenţa Liviu Parlapan – preşedinte, Tiberiu Poraczky – vicepreşedinte, Daniel Cîmpean – membru, pentru a analiza raportul arbitrului şi observatorului la jocul dintre echipele Armenopolis Gherla – Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii, Seniori liga IV, din 6 mai 2017.

Comisia a stabilit că antrenorul echipei Armenopolis Gherla, Cristian Vedean, l-a folosit pe jucatorul Boier Vlad fără ca acesta să prezinte o legitimaţie de joc.

Antrenorul a fost citat la şedinţă şi nu s-a prezentat. Conform art.19.5 din RD al A.J.F. Cluj, comisia de disciplină a A.J.F. hotărăşte:

1. Echipa Armenopolis Gherla pierde jocul cu 3-0 şi este amendată cu suma de 500 lei.

2. Dl. Vedean Cristian este suspendat pentru 1 (una) lună.

In aceeaşi şedinţă s-a mai avut în vedere situaţia de la meciul dintre Arieşul Mihai Viteazu şi Armenopolis Gherla, jucat pe 11 mai 2017.

Comisia a stabilit că echipa Armenopolis Gherla l-a folosit pe jucatorul Precup Stefan, care a jucat şi în data de 10 mai 2017 la echipa de juniori a formaţiei.

Conform art. 8 din ROAF al A.J.F. Cluj, comisia de disciplină a A.J.F., hotărăşte:

 1. Echipa Armenopolis Gherla pierde jocul cu 3-0.

Potrivit regulamentului AJF, se poate face apel la hotărârile emise în termen de cel mult 15 zile calendaristice de la data comunicării.

Dacă hotărârea rămâne definitivă, Armenopolis Gherla pierde 6 puncte în clasamentul AJF. Echipa a câştigat pe teren meciul jucat cu Arieşul Mihai Viteazu cu 4-3, iar meciul cu ISCT cu 5-2.

Contactat pentru a exprima o pozitie asupra hotărârilor AJF, antrenorul Cristian Vedean a declarat că nu a fost citat telefonic sau scris pentru a lua parte la şedinţa comisiei de disciplină. „Mi-au spus că citarea a fost afişată pe site-ul AJF, dar eu nu am timp să intru în fiecare zi pe site să citesc tot ce apare„.

Vedean spune că speră ca hotărârea AJF de la meciul cu Arieşul privind suspendarea sa să aiba la bază faptul că numele lui apare pe foaia de joc, şi nu pentru declaraţiile făcute ulterior meciului. „Dreptul la opinie nu mi-l poate lua nimeni. Antrenori care fugaresc arbitri pe teren primesc suspendare câte o săptămână-două, eu am primit o lună pentru că am fost civilizat şi nu am jignit pe nimeni. Pe toată lumea am tratat cu respect, cu bun simţ, îmi pare rău că nu am primit acelaşi tratament de la AJF. Am avut încredere în nişte oameni care ne-au dezamăgit.

Antrenorul a mai precizat că hotărârea de a introduce pe teren jucătorii la care se face referire a fost făcută cu cunoştinţa AJF.

Antrenorul Armenopolis a declarat că nu va contesta hotărârile AJF. „Chiar dacă nu sunt de acord, voi respecta decizia AJF”.

foto: arhiva

Armenopolis Gherla a câştigat meciul cu Arieşul Mihai Viteazu. Arieşul a făcut contestaţie

sus(9)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

7 comentarii

 1. Chiar is curios amenda de 500 de lei o veti plati din bani dumneavoastra de acasa, sau din bani gherlenilor.Ar trebuie sa va asumati gresala pe care ati facuto dumneavoastra (cu stiinta)stiati ca nu are voie sa joace acei jucatorI, si din respect pentru gherlenii sa va dati demisia din functia de antrenor.Sau asteptati sa vedeti cati bani va da primaria anu asta.

  sus(8)sus(32)
  • Stimate d-le Stelian (ma adresez astfel deoarece observ ca,din pacate, nu doriti sa va dezvaluiti adevarata identitate), am remarcat ,in ciuda faptului ca nu am reactionat pana acum, ca sunteti o persoana extrem de agresiva in mediul virtual ,in ceea ce priveste stirile referitoare la mine si la clubul pe care il reprezint. Campania de denigrare dusa de d-voastra la adresa clubului Armenopolis si la adresa mea personala, nu e o noutate pt mine,mai ales ca aveti ceva vechime in activitatea aceasta 🙂 si tin sa va anunt,probabil spre dezamagirea d-voastra ca nici nu ma afecteaza in nici un fel.Nu pot sa va inteleg frustrarile, pentru ca e evident ca aveti unele, cu atat mai mult cu cat nici din partea clubului si nici din partea mea personala nu au venit si nu vor veni acuzatii spre nici o directie.Pe mine personal ma caracterizeaza respectul si bunul simt atat in activitatea desfasurata in club, cat si in cea profesionala si in cea de consilier local(pe care ati adus-o in discutie in alte comentarii precedente).Nu pot decat sa va doresc sanatate si sa dea Dumnezeu sa depasiti cu bine frustrarile evidente pe care le aveti. O seara placuta! Cristi Vedean

   sus(29)sus(16)
 2. Bună dimineața domnul VIDEANU :)))) De denigrat nu va denigreze eu, va denigrați dumneavoastră prin activitatea pe care o desfășurați ca și antrenor secund la armenopolis gherla( principal știe toată lumea ca ii DUȚU)sunteți singurul club care umbla cu lucruri dintrastea.Vreau sa îmi spuneți cum plătiți amenda , din bani de acasă sau din bani gherlenilor sau ii puneți pe copii de la grupele dumneavoastră sa aducă bani sa va plătiți amenda,și nu va mai plătesc cotizația lunară.Activitatea care o desfășurați ca și antrenor principal ( la grupele de copii) va aducr în fiecare luna un venit bunicel:)))) ATI avut un plan bine pus la punct,l- ați făcut pe domnul profesor Coroi sa nu mai vina, l- ați făcut pe domnul profesor Roman Lucian sa plece la alta echipa, sa puteți rămâne dumneavoastră singur la club ca și Becali.Rade lumea în oraș de dumneavoastră la ce echipe ați jucat fotbal , și a-ți ajuns sa conduceți fotbalu din gherla, și oameni ca și :jiman,banfi,Felfalusi,astilean,Oancea,muza,kilin,oltean,Moldovan,Pădure care si- au rupt picioarele pentru acest oraș , nu le cere nimeni părerea.Scuzați exprimarea da eu nu sunt profesor de educație și director ca și dumneavoastră, eu sunt doctor veterinar.
  Chiar îs curios faceți 10 duble din 5 încercări.
  Și bafta în campionat duminica cu mintiu, poate ii bateți și voi odată.

  sus(18)sus(27)
 3. Stimate d-le Stelian, chiar daca ma simt flatat de atentia pe care mi-o acordati in mod constant, realizez inca o data daca mai era cazul, ca nu are sens sa intru intr-o polemica cu d-voastra, in primul rand pentru ca nu va deziceti din a face acuzatii si va pastrati aceeasi atitudine agresiva (de aceasta data insa canalizata pe sport,spre deosebire de anul trecut cand era orientata spre politica,noroc insa cu finalizarea campaniei electorale).De asemenea, nici timpul pe care il am nu imi permite sa polemizez permanent,asa cum aminteati si d-voastra,eu fiind angrenat momentan in mai multe activitati care imi ocupa o mare parte din timp(pornind de la functia de director adjunct, continuand cu fotbalul si nu in ultimul timp cu activitatea de consilier local-sunt sigur insa ca le cunoasteti pe toate).Pe viitor insa, nu exclud un dialog cu d-voastra, asa cum de altfel sunt dispus sa dialoghez cu orice persoana,insa prin dialog eu inteleg discutii contructive,axate pe orice domeniu (invatamant, sport, politica si chiar administratie locala), insa purtate pe un ton civilizat, fara acuzatii si fara a sta ascunsi in spatele unei identitati false. Va doresc sanatate, spor in activitati si un an plin de realizari. 🙂 Cu deosebita consideratie, Cristi Vedean.

  sus(34)sus(19)

Lasă un răspuns