taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
fotbal armenopolis gherla vulturul mintiu gherlii

Armenopolis Gherla a câştigat cu 2-1 jocul cu Vulturul Mintiu Gherlii. Ambele echipe se pregătesc pentru meciuri cu „U” Cluj

Meciul de fotbal de duminică al campionatului ligii a IV-a a adus la Gherla echipa Vulturul Mintiu Gherlii, pentru întâlnirea cu Armenopolis.

Partida s-a jucat de la ora 18, pe o vreme caldă, dar închisă, meciul fiind stropit în câteva rânduri de ploaie măruntă.

Armenopolis a deschis scorul în minutul 8 dintr-un penalty, transformat de Marian. Prima repriză a fost pe mâna gazdelor, care până la pauză au ridicat avantajul la 2-0, prin Popa.

Partea secundă a jocului a fost mai echilibrată. În mintutul 70, Vulturii s-au strecurat printre adversari până în faţa porţii aparate de Morar, iar Rus a trimis balonul în plasă.

Până la fluierul final au mai fost faze la cele două porţi, dar tabela a rămas neschimbată, 2-1.

A fost un meci cu oscilaţii şi pentru gazde, şi pentru noi. Au avut un început bun, prima repriză au dominat jocul, iar în repriza a două am avut posesie mai bună şi un joc mai elaborat decât adversarii„, a declarat antrenorul echipei din Mintiu Gherlii, Lucian Roman. „Arbitrajul a fost bun, dar nu foarte bun. Meciul a fost mai degrabă unul de uzură, iar contraatacul a funcţionat destul de bine. Am fi putut egala în repriza a două, dar n-am reuşit să concretizăm”, a mai adăugat Roman.

La rândul sau, antrenorul Cristian Vedean de la Armenopolis, care a urmărit meciul din tribună, a apreciat că a fost o victorie meritată. „Am întâlnit o echipa bătăioasă, care a alergat mult. Gândul jucătorilor noştri este deja la meciul de miercuri cu „U” Cluj, în Cupa României, din care sperăm se ieşim cu fruntea sus. E un meci în urmă căruia nu avem nimic de pierdut. Suntem realişti, dar surprize în fotbal s-au mai văzut.”

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherlaArmenopolis Gherla: Morar, Sîmboan A., Sîmboan P., Tinc, Popa, Român, Crăciun, Moldovan, Marian, Danciu, Bocoş; rezerve: Codorean, Precup, Tintesan, Doroftei

Vulturul Mintiu Gherlii: Farcaş, Dunca, Marinescu, Brehar M., Teglaş, Boroş, Oros, Butuza, Rus, Mureşan, Hodiş; rezerve: Neamţu, Farcaş O., Pop, Brehar F.

Atât Armenopolis Gherla, cât şi Vulturul se pregătesc pentru întâlniri cu „U” Cluj. Armenopolis joacă miercuri, 24 mai, de la ora 17, meciul din Cupa României, pe stadionul Olimpia. Duminică, 27 mai are loc meciul de etapă, tot cu „U” Cluj, la Cluj-Napoca.

Vulturul are programat meciul din ultima etapă a campionatului pe 3 iunie, la Mintiu Gherlii, cu „U” Cluj, de la ora 17. „Am dori să câştigăm, dar nu putem. Avem un teren foarte bun acasă, aşa că vom juca fotbal şi vom încerca să dăm o replică bună„, a declarat antrenorul Lucian Roman. Acesta a mai adăugat că şi-ar dori ca festivitatea de premiere a campionatului ligii a IV-a să aibă loc la Mintiu Gherlii

sus(10)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns