hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

fotbal viile dejului vulturul mintiu gherlii

Arbitru lovit de un jucător la meciul Viile Dejului – Vulturul Mintiu Gherlii – jocul oprit, a venit poliția – VIDEO

Partida de duminică dntre echipele AS Viile Dejului – Vulturul Mintiu Gherlii s-a încheiat mai devreme de minutul 90, dupa ce arbitrul meciului a fost lovit de un jucător și a oprit jocul.

Cjsport.ro scrie că jocul a fost oprit după ce Vulturii au înscris al doilea gol, după o lovitură de la 11 metri, contestată de gazde.

După ce a scos mingea din plasă, portarul dejenilor, Toderean, a trimis-o înspre centrul terenului, potrivit oficialilor dejeni, însă arbitrul Mircea Salomir a considerat că goalkeeperul gazdelor a intenţionat să-l lovească chiar pe el cu acea minge şi i-a acordat al doilea cartonaş galben, implicit şi cel roşu, scrie sursa citată.

După această decizie, unul dintre jucătorii de la Viile Dejului gazdelor l-a lovit pe Salomir cu pumnul, iar arbitrul a fluierat oprirea jocului.

„În minutul 86, portarul, după ce a luat gol, a dat cu mingea după arbitru, iar el, normal, i-a dat cartonaş roşu. S-a iscat un meleu apoi, iar un jucător de la echipa gazdă l-a lovit cu pumnul pe arbitru din spate, după ureche, moment în care arbitrul a oprit jocul. A venit poliţia şi el a făcut plângere penală”, a declarar Ioan Turi, observatorul meciului.

Reprezentanţii echipei Viile Dejului au declarat ca arbitrul a înțeles greșit gestul. „A zis că a dat după el, deşi nu s-a întâmplat aşa ceva, el a vrut să înţeleagă asta. I-a dat al doilea galben, iar un jucător de la noi a venit şi l-a lovit atunci. Am intrat pe teren să aplanăm conflictul, arbitrul a oprit meciul şi a sunat la poliţie. A venit poliţia şi el a spus că dă în judecată, pe penal, clubul pentru că i-a adus nu ştiu ce daune, că nu poate ieşi nici din vestiar, deşi nimeni nu a avut treabă cu el, că merge la IML. Jucătorul care l-a lovit a fost de faţă şi el, şi-a cerut scuze (…) E un arbitru antifotbal, care a stricat un meci între două echipe ce au jucat foarte frumos”.

Este posibil ca Vile Dejului sa piarda meciul la „masa verde”.

video: momentul când arbitrul oprește meciul

sus(2)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns