hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

canotaj cs muresul tg mures claudia balint

Antrenoarea Claudia Balint, mândră de rezultatele obţinute de sportivii ei la Campionatul Naţional pe Ergometru de la Tg. Mureş

O noua participare la o competitie nationala a adus noi urcări pe podium pentru sportivii pregatiti de antrenoarea Claudia Balint, originara din Iclod, care activeaza acum la CS Mureşul.

Duminica, 11 martie 2017, s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Tg. Mureş Campionatul Naţional pe Ergometru, juniori, seniori şi masters. Intrecerea a reunit aproape 300 de sportivi de la 22 cluburi sportive din toată ţara.

De la Clubul Sportiv Mureșul au intrat în concurs 14 sportivi, iar patru dintre aceștia au reușit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere. Cele trei medalii de bronz au fost cucerite de  Alexandra Gorea la senioare individual, Adelina Ancuța Ungurean la junioare III individual și de dublul Andrei Aurel Oltean – Dorin Rad, la juniori II, informează Radio Mureş.

canotaj mures claudia balintLa dublu seniori, Constantin Cristi Hîrgău și Viorel Inclănzan au ratat podiumul, terminând pe locul IV.

Rezultatele au fost realizate conform planificării„, spune antrenoarea sportivilor, Claudia Balint. „Toată lumea a fost mulţumită, ţinând cont că în Tg. Mureş nu a mai fost organizată de 25 de ani o competiţie de nivel naţional„.

Cu aceeaşi impresie pozitivă a rămas şi Elisabeta Lipă, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de specialitate, prezentă la eveniment.

In continuare, sportivii de la CS Mureşul se pregătesc pentru campionatul naţional de fond juniori şi seniori, care are loc la Timişoara, la începutul lunii aprilie, de unde sunt aşteptaţi să se întoarcă cu noi performanţe.

foto principală: Valeriu Voaideș / Radio Mureş

video: secvenţe din concurs

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns