hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

canotaj cs muresul tg mures claudia balint

Antrenoarea Claudia Balint, mândră de rezultatele obţinute de sportivii ei la Campionatul Naţional pe Ergometru de la Tg. Mureş

O noua participare la o competitie nationala a adus noi urcări pe podium pentru sportivii pregatiti de antrenoarea Claudia Balint, originara din Iclod, care activeaza acum la CS Mureşul.

Duminica, 11 martie 2017, s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Tg. Mureş Campionatul Naţional pe Ergometru, juniori, seniori şi masters. Intrecerea a reunit aproape 300 de sportivi de la 22 cluburi sportive din toată ţara.

De la Clubul Sportiv Mureșul au intrat în concurs 14 sportivi, iar patru dintre aceștia au reușit să urce pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere. Cele trei medalii de bronz au fost cucerite de  Alexandra Gorea la senioare individual, Adelina Ancuța Ungurean la junioare III individual și de dublul Andrei Aurel Oltean – Dorin Rad, la juniori II, informează Radio Mureş.

canotaj mures claudia balintLa dublu seniori, Constantin Cristi Hîrgău și Viorel Inclănzan au ratat podiumul, terminând pe locul IV.

Rezultatele au fost realizate conform planificării„, spune antrenoarea sportivilor, Claudia Balint. „Toată lumea a fost mulţumită, ţinând cont că în Tg. Mureş nu a mai fost organizată de 25 de ani o competiţie de nivel naţional„.

Cu aceeaşi impresie pozitivă a rămas şi Elisabeta Lipă, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de specialitate, prezentă la eveniment.

In continuare, sportivii de la CS Mureşul se pregătesc pentru campionatul naţional de fond juniori şi seniori, care are loc la Timişoara, la începutul lunii aprilie, de unde sunt aşteptaţi să se întoarcă cu noi performanţe.

foto principală: Valeriu Voaideș / Radio Mureş

video: secvenţe din concurs

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns