hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

politist politia urmarire sosea

Amendă uriașă și permisul suspendat pentru un tânăr din Cluj care a călcat pedala de accelerație până la podea

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat într-o singură zi mai mulţi şoferi care au uitat de limita de viteză și au apăsat pedala de accelerație până la podea.

În cursul zilei de sâmbătă, 15 iulie 2017, 11 conducători auto au fost prinşi circulând cu viteze excesive, pe autostrăzile A1, A2 şi A3.

În jurul orei 17.30 a fost depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Cluj, circulând pe Autostrada A3 Turda – Borş, Calea 1, la km 42, cu viteză de 206 km/h.

Şoferul a fost sancţionat contraventional cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Însă nu şoferul din Cluj a bătut recordul zilei. În jurul orei 16, un alt bărbat, din Bucureşti, de 48 de ani, a fost filmat de aparatul radar, pe autostrada A1 Rm. Vâlcea – Deva calea 1, km 303, circulând cu viteză de 208km/h. Şi acesta a fost sancţionat pe măsură.

sus(7)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns