hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

politist politia urmarire sosea

Amendă uriașă și permisul suspendat pentru un tânăr din Cluj care a călcat pedala de accelerație până la podea

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat într-o singură zi mai mulţi şoferi care au uitat de limita de viteză și au apăsat pedala de accelerație până la podea.

În cursul zilei de sâmbătă, 15 iulie 2017, 11 conducători auto au fost prinşi circulând cu viteze excesive, pe autostrăzile A1, A2 şi A3.

În jurul orei 17.30 a fost depistat un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Cluj, circulând pe Autostrada A3 Turda – Borş, Calea 1, la km 42, cu viteză de 206 km/h.

Şoferul a fost sancţionat contraventional cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile.

Însă nu şoferul din Cluj a bătut recordul zilei. În jurul orei 16, un alt bărbat, din Bucureşti, de 48 de ani, a fost filmat de aparatul radar, pe autostrada A1 Rm. Vâlcea – Deva calea 1, km 303, circulând cu viteză de 208km/h. Şi acesta a fost sancţionat pe măsură.

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar programlocuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitor

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns