ploscar auto gherla service auto itp restaurant cazare pensiune telefon piese auto dej cluj

Reclamă – publicitate pe Gherla INFO

Cel mai simplu şi rapid mod de a promova o afacere ori de a publica un anunţ cu efect imediat în Gherla şi în împrejurimi este printr-un anunţ pe Gherla INFO. Completaţi formularul de mai jos, care nu necesită telefoane sau deplasări. Totul se rezolva in doi pasi simpli.

PASUL 1 – ALEGE O POZITIE

Plimbaţi mouse-ul peste spaţiile marcate cu roşu din imaginea de mai jos pentru a vedea pozitiile disponibile (numerotate de la 1 la 6), detalii si preţ.

Important: preţul diferă în funcţie de poziţia si marimea reclamei sau a anunţului.

site pozitii reclame

reclama gherla info 1 reclama gherla info 2 reclama gherla info 3 reclama gherla info 4 reclama gherla info 5 reclama gherla info 6

Detalii pozitii

POZITIA 1 – ultra vizibilă, amplasată sus, deasupra conţinutului site-ului, este cea mai mare reclamă de pe pagină, de dimensiuni 930 x 110 px (aproximativ) – la preţul de 19 lei/zi. Preţul include gratuit o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului.

exemplu mai jos

POZITIA 2 – foarte vizibilă, amplasată sus, pe fiecare pagină a site-ului, în dreapta logo-ului “Gherla Info”, de dimenisuni 728 x 90 pixeli (aproximativ) – la preţul de 13 lei/zi. Preţul include gratuit o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului.

exemplu mai jos

POZITIA 316 lei/zi; ultra vizibilă, centrală, amplasată sus, pe fiecare pagină a site-ului, deasupra meniului principal, de dimenisuni 728 x 90 pixeli (aproximativ). Preţul include gratuit o pagină separată pe site, cu detalii şi imagini la alegerea clientului.

exemplu mai jos

POZITIA 4– deasupra ştirilor, pe toate paginile site-ului, de dimensiune 310 x 110 px, include gratuit o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 199 lei/luna pentru contracte pe minim o lună, sau 9 lei/zi pentru perioade mai scurte de o lună.

exemplu mai jos

locuri de munca gherla dej cluj fabrica umerase angajare salariu

POZITIA 5 – în bara din stânga pe site, pe toate paginile site-ului, de dimensiuni aproximative 280×200 pixeli – preţul pentru o lună de zile este de 159 lei, pentru contract pe minim o luna, sau 7 lei/zi, pentru perioade mai scurte de o luna; poate include, la cerere, postarea gratuita a reclamei, la mărime mai mare, pe o pagina separată; reclama/anunţul este amplasat pe site pe bara din stânga a paginilor, pe fiecare pagină, de forma unui dreptunghi, care conţine textul/imaginea dorită. La cerere, oferim gratuit o pagină separată, care poate conţine text detaliat.

exemplu mai jos

POZITIA 6 – intercalat, între primele doua blocuri de ştiri, pe prima pagină şi chiar sub ştiri pe toate celelalte pagini ale site-ului; dimensiuni disponibile: 310 x 110 px; include gratuit o pagină separată pe site, cu conţinut la alegerea clientului; preţ: 159 lei/luna, pentru contract pe minim o lună, sau 7 lei/zi, pentru perioade mai scurte de o lună.

exemplu mai jos

RECLAMA POP-UP – recomandată pentru afaceri şi evenimente de anvergură, pentru cei care doresc să lovească direct la ţintă. Are impact maxim asupra vizitatorilor, care văd reclama prima dată când accesează site-ul. Reclama apare pe toate paginile site-ului, în mărime 500×500 pixeli (aproximativ), peste conţinutul site-ului. Preţul unui astfel de banner este de 25 lei/zi. Include gratuit o pagină separată, dedicată clientului, cu text/imagini la alegerea acestuia.

ADVERTORIAL – este un material de prezentare al ofertei, afacerii sau evenimentului, publicat ca ştire, însoţit de ilustraţie foto si video, dupa dorinţă. Preţul publicarii este de 150 de lei si include distribuire pe pagina de Facebook Gherla INFO (peste 12.000 de urmaritori) sau 125 lei, fara distribuire pe Facebook. Realizarea de imagini foto si video pentru advertorial se taxează separat.

ELECTORAL – pentru anunţuri sau reclame cu conţinut electoral solicitaţi o cerere de ofertă la adresa contact@gherlainfo.ro

Pentru dimensiuni mai mari decat cele menţionate mai sus, preţul creste proporţional.

Alte variante la dispoziţie

ANUNTURI GRATUITE în rubrica “Anunţuri diverse”. Această rubrică este destinată anunţurilor de ocazie ale persoanelor fizice. Sunt publicate tot gratuit anunţurile privind oferte de locuri de muncă ale persoanelor juridice (firmelor, instituţiilor), anunţuri umanitare, anunţuri care nu fac reclamă unor produse sau servicii cu caracter comercial. Nu sunt publicate anunţuri care fac reclamă site-urilor de internet. Pentru postarea anunţurilor, utilizatorii trebuie să îşi creeze un cont pe site.

DESPRE FORMATUL SI MARIMEA RECLAMEI: sunt acceptate fişiere jpg, png, gif; mărimea maximă recomandată: 20-50 kb, care asigură o încărcare rapidă, atât pe calculatoarele desktop, cât şi pe dispozitivele mobile (telefoane, tablete). NU recomandăm formatul flash (swf), care de regulă este un fişier mare, se încarcă greu şi nu rulează pe toate platformele. Pentru mărimi peste 70 kb, preţul de publicare creşte proporţional.

Pentru machetele de reclame care depăşesc dimensiunile standard detaliate mai sus (în pixeli), tariful este direct proporţional cu mărimea acestora.

PASUL 2. COMPLETEAZA FORMULARUL

Alegeţi varianta de reclamă şi preţ dorită

*In cazul în care doriţi să publicaţi un anunţ gratuit, este necesar să aveţi creat un cont pe site şi să fiţi autentificat. Dacă nu aveţi încă un cont, accesaţi meniul "Intră în cont" din bara din stânga şi introduceţi datele solicitate. Veţi primi pe adresa de email furnizată un email de activare a contului. Daţi click pe linkul de activare şi apoi accesati rubrica ANUNTURI GRATUITE", apoi "Anunţ nou". Introduceţi anunţul dorit. Anunţul va apărea la rubrica de anunţuri, dacă respectă conditţiile de publicare (vezi pe pagina de anunţuri). Pentru anunţuri gratuite nu este necesar să mai urmaţi paşii de mai jos.

Aveţi o machetă a reclamei? (dacă este cazul)

In cazul în care aveţi o macheta de reclamă executată sau doriţi ca anunţul dvs. să conţină o anumită imagine, încărcaţi mai jos fişierul/fişierele (sunt acceptate formatele jpg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx; ppt; pptx; mărime maxima 5 MB; maxim 3 fisiere)


Pentru alte formate sau mărimi de fişiere, puteţi folosi adresa de email contact@gherlainfo.ro. Pentru fişiere video mari (peste 5 MB) accesaţi GFILE şi încărcaţi materialul, folosind la destinatar adresa de email contact@gherlainfo.ro

In cazul în care nu aveţi o machetă de publicitate şi doriţi să o realizăm noi, menţionaţi în căsuţa de mai jos descrierea machetei: dacă conţine foto sau nu (în cazul în care doriţi o anumită fotografie pentru machetă, puteţi să o încărcaţi mai sus), culori folosite, fonturi, textul de prezentare (oferta dvs, adresa, telefon, program de funcţionare, dupa caz).
Dacă doriţi publicarea unui anunţ text sau a unui advertorial, introduceţi textul acestuia.

Alegeţi perioada pentru care doriţi afişarea reclamei/anunţului - recomandat cel puţin o săptămână, pentru a ajunge atât la vizitatorii care vizitează site-ul zilnic, dar şi pentru cei care vizitează doar saptamanal; în cazul advertorialelor, perioada este nelimitată

Doresc ca anunţul/reclama să fie publicată începând cu data de (ziua şi luna)

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Doresc facturarea pe

Introduceţi datele de facturare pentru persoana fizică (nume, prenume, adresa completă) sau persoana juridică (denumire, adresă sediu, cod fiscal, numar înregistrare Registrul Comerţului, banca, cont IBAN, reprezentant, funcţie)

Doresc sa platesc*

*plata se efectuează la începutul perioadei contractuale, dupa semnarea contractului; în cazul plăţii prin bancă sau cu cardul, publicarea reclamei/anunţului se face după confirmarea plăţii; în cazul plăţii cu cardul veţi primi după trimiterea acestui formular detalii pentru efectuarea plăţii

In cazul contractelor > 1 lună - doresc sa efectuez*

Alte observaţii legate de reclamă

Veţi fi contactat/ă în cel mai scurt timp pentru detalii, încheierea contractului şi activarea reclamei dvs.

Vă mulţumim!

* preţurile contin TVA
IMPORTANT: reclama sau anuntul se publica in pozitia solicitata sub reclamele publicate deja la momentul solicitarii pe pozitia respectiva, pe principiul “primul sosit, primul servit”. Puteti solicita detalii despre termenul la care expira o anumita reclama intr-o anumita pozitie prin formularul de mai sus, la sectiunea “Observatii”, sau prin email.

Pentru orice detalii suplimentare ne puteti scrie pe adresa contact@gherlainfo.ro.

 

BINE DE STIUT

GHERLA INFO este de aproape 10 ani cel mai citit site din zona Gherla, cu o medie de 4.000-5.000 de vizitatori unici in fiecare zi.

Promovarea pe Gherla INFO duce anunţul  dumneavoastra in primul rand in zona Gherla, cu  localitatile invecinate – Mintiu Gherlii, Bunesti, Nima, Petresti, Salatiu, Fizesu Gherlii, Sanmartin, Sic, Iclod, Livada, Fundatura, Bontida, Rascruci, Alunis, Dabaca, Jucu, Mociu, Camarasu, Taga, Geaca, Buza, dar si in alte localitati din judetul Cluj, din tara si din afara.

Spre exemplificare, un client care si-a promovat oferta de geamuri termopan pe Gherla INFO a fost foarte încântat când a primit o comanda consistentă chiar din Italia.

Conform ultimului sondaj I.R.E.S. (2014), Gherla INFO este cel mai citit site din zona Gherla – detalii aici

  • Vezi aici câţi vizitatori au intrat pe Gherla INFO în ultimele zile

Lasă un răspuns