taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla

Activităţi cu elevii în săptămâna Siguranței pe Internet la liceul ”Petru Maior” – FOTO

Săptămâna Siguranței pe Internet are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur și mai responsabil a tehnologiei online și a telefoanelor mobile de către copii și adolescenți.

Pentru a marca Ziua Internațională a Siguranței pe Internet – 7 februarie 2017, elevii Liceului Teoretic ”Petru Maior„ au participat la o serie de activități, desfășurate în perioada 13-17 februarie.

In acest sens, activitățile derulate au avut ca obiective principale informarea, sensibilizarea și conștientizarea elevilor cu privire la aspecte legate de siguranța și respectul pe Internet.

Activitățile din săptămâna trecută au fost precedate de etapa de pregătire a materialelor, desfășurată în ultima săptămână de școală a semestrului I. Elevii au pregătit în acestă perioadă planșe, compuneri și prezentări power-point care să ilustreze pericolele ce-i pândesc din spatele ecranului.

galerie foto: imagini de la activităţi

galerie foto gherlaDesfășurarea propriu-zisă a constat în prezentarea materialelor, dezbateri, completare de chestionare și lecții interactive.

La activități au participat elevi din clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, IX-a B, C, D, X-a B, C coordonați de prof. Cosmina Vădan, in colaborare cu Livia Divricean și Călina Bora.

Elevii s-au arătat interesați de tema propusă, intrucat comunicarea online face parte din cotidianul lor, ar siguranța și respectul în mediul virtual este un aspect care priveşte toți factorii implicați în procesul educativ: elevi, părinți, profesori.

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns