hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj

accident gherla logan str dejului politie

Accident pe strada Dejului, lângă cimitir – o șoferiță din Dej a evitat un câine și a lovit un camion – FOTO

Un accident de circulație s-a produs miercuri dimineața pe strada Dejului, lângă cimitirul din apropierea Penitenciarului.

Din primele informații, in eveniment a fost implicat un autovehicul marca Logan, iar la locul accidentului a intervenit un echipaj de poliție.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 9,10 că o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani din Dej, care conducea un autovehicul pe directia Gherla – Dej, la un moment dat ar fi frânat brusc pentru a evita un câine aflat pe șosea. Mașina a derapat și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un camion, condus de un șofer din Cluj-Napoca.

In urma impactului nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

accident gherla logan

sus(4)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns