locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

accident motociclist bunesti gherla

Accident pe centura Gherla, la Bunești – un motociclist s-a izbit de un parapet – FOTO

Un bărbat care circula sâmbătă seara cu o motocicletă pe centura ocolitoare a municipiului Gherla a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 19, în condiţii de şosea umedă, după o ploaie scurtă.

Martori ai evenimentului au povestit că la un moment dat s-a auzit un motor care se turează şi apoi o bufnitură.

Din primele informaţii, bărbatul de motocicletă, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani, circula dinspre Dej spre Cluj-Napoca, iar în urmă accidentului, acesta a fost rănit, având o fractură deschisă la un picior.

accident motociclist bunesti gherla accident motociclist bunesti gherla

Oamenii au sunat la 112. Au intervenit echipaje medicale de ambulanţă de la Gherla şi apoi de la Dej şi poliţia, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Localnicii aflați în zonă au mai povestit că motociclistul era conștient. Acesta ar fi povestit că este originar din Baia Mare și că se întorcea de la părinți.

ACTUALIZARE

La data de 5 august 2017, în jurul orei 19:10, pe centura de ocolire a municipiului Gherla a avut loc un accident soldat cu ranirea unei persoane si avarierea unui vehicul.

Un bărbat de 37 de ani domiciliat în Florești, județul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă, pe DN1C, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în parapetul de pe marginea drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri.

sus(4)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns