locuri de munca cluj constructii salariu muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

milanotur agentie transport persoane italia germania telefon pretlocuri de munca gherla dej cluj angajare sofer tir italia salariu

locuri de munca gherla dej cluj umerase scoala soferi gherla dej cluj pret promo auto

accident motociclist bunesti gherla

Accident pe centura Gherla, la Bunești – un motociclist s-a izbit de un parapet – FOTO

Un bărbat care circula sâmbătă seara cu o motocicletă pe centura ocolitoare a municipiului Gherla a fost implicat într-un accident rutier.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 19, în condiţii de şosea umedă, după o ploaie scurtă.

Martori ai evenimentului au povestit că la un moment dat s-a auzit un motor care se turează şi apoi o bufnitură.

Din primele informaţii, bărbatul de motocicletă, în vârstă de aproximativ 35-40 de ani, circula dinspre Dej spre Cluj-Napoca, iar în urmă accidentului, acesta a fost rănit, având o fractură deschisă la un picior.

accident motociclist bunesti gherla accident motociclist bunesti gherla

Oamenii au sunat la 112. Au intervenit echipaje medicale de ambulanţă de la Gherla şi apoi de la Dej şi poliţia, iar bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Localnicii aflați în zonă au mai povestit că motociclistul era conștient. Acesta ar fi povestit că este originar din Baia Mare și că se întorcea de la părinți.

ACTUALIZARE

La data de 5 august 2017, în jurul orei 19:10, pe centura de ocolire a municipiului Gherla a avut loc un accident soldat cu ranirea unei persoane si avarierea unui vehicul.

Un bărbat de 37 de ani domiciliat în Florești, județul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă, pe DN1C, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptarii vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în parapetul de pe marginea drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a-i fi acordate îngrijiri.

sus(4)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns