hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

accident bustrans gherla cluj bontida

Accident lângă Bonțida – un microbuz Bus-Trans cu călători s-a răsturnat, trei femei au ajuns la spital – VIDEO

Un microbuz Bus-Trans care efectua o cursa regulată de călători pe ruta Gherla – Cluj-Napoca a fost implicat într-un accident rutier, produs vineri în jurul orei 11 pe DN1C, între localităţile Fundătura şi Bonţida.

Microbuzul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, iar călătorii aflați pe scaunele din partea stângă a autovehiculului au fost aruncați în partea dreaptă.

accident microbuz bustrans

foto primite de la George

În urma impactului s-au inregistrat trei victime – două femei din Gherla și una din Bunești, care au primit îngrijiri medicale de la medicii de pe Ambulanţă.

In acest caz s-a activat planul roşu de intervenţie. La locul accidentului au intervenit echipaje de poliție, ambulanță si ale pompierilor de la ISU Cluj cu două autospeciale de stingere și descarcerare și o autospecială SMURD pentru victime multiple.

accident bustrans microbuz gherla bontida rasturnat cluj

foto primită de la Anca

Şoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 52 de ani din Gherla, a declarat că a încercat să evite o mașină care i-ar fi taiat calea. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

In mijlocul de transport se aflau 14 persoane, între care un copil, care au ieşit din autovehicul prin trapa acestuia.

Trei femei, cu vârste de 27, 30 și 57 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.

La locul accidentului a fost prezent şi prefectul Clujului, Ioan Aurel Cherecheş.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul auto în zonă nu a fost afectat.

video, în continuare

sus(15)jos(55)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns