hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

accident rascruci

Accident la Răscruci – circulația blocată pe șoseaua Gherla-Cluj – VIDEO

Din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism, circulația pe DN1C Cluj-Napoca – Gherla a fost oprita vineri la amiaza pe ambele sensuri, la km 26, în zona localității Răscruci.

La locul accidentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor, SMURD, ambulanța si poliția.

Potrivit martorilor, o persoană a rămas încarcerată. In zonă s-au format cozi lungi de autovehicule.

accident rascruci

imagini foto primite de la Alex

In accident a fost implicată o șoferiță în vârstă de aproximativ 45 de ani, din localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud. Aceasta circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, iar în jurul orei 12 aceasta a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un ansamblu format din autotractor si semiremorca, încărcat cu pietriș, condus de un bărbat de 45 de ani din Gherla.

In urma impactului, femeia, care se afla singură în mașină, a rămas încarcerată și abia după o oră a putut fi scoasă dintre fiarele contorsionate.

Soferul autotrenului a pierdut controlul asupra volanului, a parasit soseaua si a intrat cu autovehiculul într-o casă de pe marginea drumului. El a reușit să iasa din cabină cu ajutorul localnicilor. Impactul a distrus gardul de la intrare,  pereți și o parte din acoperișul locuinței. In aceasta nu se afla nimeni la momentul accidentului.

video: imagini la câteva momente după producerea accidentului și cozi kilometrice spre Gherla si Cluj

imagini Soso, Dragoș, Licinia

Accidentul s-a soldat cu ranirea celor doi conducatori auto care au fost transportati la unitatea medicala pentru acordarea de ingrijiri de specialitate.

Circulația auto în zonă a fost paralizată timp de aproximativ două ore, timp în care s-au format cozi kilometrice de autovehicule.

In cauza politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

video (II) – declaratii poliție, martori

sus(11)jos(43)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns