mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

accident gherla fata lovita masina trecere pietoni politie cluj

Accident la o trecere de pietoni: o tanara a fost surprinsa de o Skoda. A ajuns la spital VIDEO

ACTUALIZAT O tanara in varsta de 18 ani, din Gherla, a ajuns duminica seara la spital, dupa ce a fost surprinsa si accidentata de o masina pe sosea.

Accidentul s-a produs in jurul orei 21.45 la o trecere de pietoni de pe strada Bobalna, la intersectia cu strada Liviu Rebreanu. Din primele informatii, tanara traversa soseaua, fiind surprinsa de o masina Skoda, condusa de un sofer de 43 de ani din Gherla, care circula spre centru.

In urma impactului, victima a fost transportata la spital pentru investigatii medicale, insa din primele informatii, este vorba de o accidentare usoara.

accident gherla fata lovita masina trecere pietoni politie cluj

ACTUALIZARE

Victima, de 18 ani, din Gherla, s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, prin loc special amenajat, marcat şi semnalizat corespunzător. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a tinerei.

Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi pentru luarea măsurilor ce se impun.

video: imagini de la locul accidentului

sus(3)jos(20)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns