hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

accident livada cluj duba autoutilitara politie pompieri ambulanta

Accident la Livada – o dubă proiectată în poarta unei case de o autoutilitara scăpată de sub control, un șofer rănit – VIDEO camere supraveghere

Un accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule s-a produs marți după-amiază in jurul orei 16,20 pe șoseaua Gherla – Cluj, în localitatea  Livada.

Din primele informații, o autoutilitara care circula dinspre Gherla spre Cluj, condusa de un sofer de 42 de ani, din Turda, a intrat în plin într-o dubă parcată pe marginea dreaptă a drumului, pe sensul său de mers și a proiectat-o în poarta unei case.

In urma impactului, șoferul primei mașini a fost rănit. El a fost preluat de un echipaj de ambulanță de la Gherla și transportat la spital la Cluj.

accident livada ranit sosea

foto primită de la Janos

accident livada pompieri dej

foto primită de la Oana

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Detașamentul din Dej.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Până la terminarea cercetărilor, în zonă s-a făcut coadă de mașini.

Din constatări a rezultat că șoferul din Turda, având alte preocupări la volan, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu mașina oprită pe acostament.

O cameră de supraveghere din apropiere a înregistrat momentul dur al impactului. In imagini se observă cum autoutilitara parcată pe marginea drumului este izbită în plin și împinsă ca un fulg, cativa metri, în șanț și de acolo în poarta unui imobil.

video – imagini de la locul accidentului + imagini cameră de supraveghere

sus(3)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns