hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

accident livada bmw

Accident cu Logan și BMW între Livada și Iclod – tânăr din Gherla rănit ușor – VIDEO

Două autovehicule au fost implicate într-un accident de circulație produs miercuri dimineață în jurul orei 6,30 pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, la ieșirea din Livada spre Iclod.

Din primele informații, în eveniment a fost implicat un Logan și un BMW, care a fost proiectat într-un parapet de pe marginea drumului.

Din verificările polițiștilor a rezultat că un tânar de 21 de ani din Gherla, care circula cu o mașina dinspre Cluj-Napoca spre Gherla, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare față de un autovehicul aflat în fața sa, a intrat în coliziune față-spate cu acesta.

Mașina din față era condusă de un șofer de 46 de ani din comuna Iclod, care ar fi redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga.

In urma impactului, tânarul de 21 de ani a fost rănit ușor și a refuzat transportul la spital, a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

video, în continuare

sus(1)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns