locuri de munca anut gherla dej cluj escape

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

accident motocicleta volkswagen livada gherla

Motociclist rănit în accident la Livada – VIDEO

Un accident rutier s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 17,30, pe şoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localităţii Livada.

Din primele informaţii, în eveniment a fost implicat un motociclist şi un autoturism Volkswagen Passat.

Motociclistul, un bărbat de cetăţenie italiană, în vârstă de 52 de ani, circula pe o motocicletă dinspre Gherla spre Cluj-Napoca. La un moment dat a efectuat un viraj la stânga, fiind lovit de un autoturism care circula din spate, pe acelaşi sens de mers, condus de un şofer de 31 de ani din Iaşi.

La locul accidentului a intervenit poliţia şi un echipaj de ambulanţă. Motoclistul a fost preluat și transportat la spital la Gherla, urmând să fie dus la Cluj-Napoca.

În urma verificărilor, s-a constatat că motocicleta era neînmatriculată şi că motociclistul consumase băuturi alcoolice, având peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul respirat. El a fost dus și la prelevare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei in sange.

Din verificările polițiștilor a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, motociclistul nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate până la terminarea verificărilor de către poliţişti.

In acest caz se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

video în continuare

sus(11)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns