hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

accident jucu masina rasturnata politie

Accident la Jucu – o maşină s-a răsturnat cu roţile în sus după impactul cu o autoutilitară

Două autovehicule au fost implicate într-un accident de circulaţie produs luni în jurul orei 12,30 pe şoseaua Gherla – Cluj, în zona localităţii Jucu. Din primele informaţii, în urma evenimentului rutier, una dintre masini s-a răsturnat.

Echipaje medicale au intervenit pentru a acorda asistenţă unei victime.

Circulaţia auto a fost paralizată pe un sens şi s-au format cozi de maşini în zonă.

accident jucu politie masina rasturnata

ACTUALIZARE

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că un şofer de 57 de ani din Apahida, aflat la volanul unei autoutilitare care ieşea de pe un drum secundar nu ar fi acordat prioritate unui autovehicul marca Hyundai, condus de un şofer de 48 de ani, din Cluj-Napoca, care circula dinspre Dej spre Cluj.

Autoutilitara intenţiona sa efectueze un viraj la stânga, spre Cluj-Napoca şi avea indicatorul „Cedează trecerea”.

In urma impactului, maşina mică a fost lovită lateral proiectată într-un sanţ de colectare a apelor pluviale de pe marginea dreaptă a sensului de mers, unde s-a răsturnat cu roţile în sus.

Soferul a fost rănit uşor şi a refuzat iniţial transportul la spital, însă în cele din urmă a fost preluat de echipajele medicale pentru investigaţii suplimentare.

Pagubele produse au fost estimate la aproximativ 12.000 de lei.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând ca niciunul nu consumase băuturi alcoolice. ( foto principală Info Trafic Cluj)

 

sus(4)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns