locuri de munca gherla dej iclod muncitor ambalaje omnisbags

petrom angajare gherla dej cl;uj locuri de munca casier

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

accident gherla autobuz autoutilitara

Accident mortal la ieșirea din Gherla – un autobuz a spulberat o autoutilitară, o femeie a decedat FOTO/VIDEO

Un grav accident de circulatie s-a produs sambata in jurul orei 18.45 la iesirea din Gherla spre Dej. Din primele informatii, soferul unui autobuz cu calatori care circula dinspre Dej spre Gherla a intrat in coliziune cu o autoutilitara care circula in acelasi sens.

In urma impactului, o femeie din Mintiu Gherlii, in varsta de 31 de ani, aflata in autoutilitara, a decedat.

Autoutilitara era condusa de un sofer din Nicula, in varsta de 52 de ani. Acesta a fost scos din masina de o echipa de descarcerare a pompierilor si a suferit rani minore.

In autobuz se aflau 9 persoane, angajati la Fujikura, la Dej, care se introceau de la munca, care au scapat tefere. Soferul, in varsta de 33 de ani, era domiciliat in Bistrita-Nasaud.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, de pompieri si de politie.

Soferul de pe autobuz a declarat ca se indrepta spre Gherla si dupa ce s-a angajat in depasirea autoutilitarei, care se afla in fata sa, aceasta ar fi virat la stanga, iar impactul nu a mai putut fi evitat.

Ambii soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultand ca niciunul nu consumase alcool.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

Valoarea pagubelor a fost estimata la aproximativ 40.000 de lei.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns