taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
accident gherla taxi

Accident la ieșirea din Gherla – taxi lovit în plin de un autocar cu turiști din Republica Moldova, doi tineri la spital – VIDEO

Un autocar din Republica Moldova care circula dinspre Dej spre Cluj a intrat în plin într-un taximetru, pe strada Clujului, la ieșirea din Gherla.

Accidentul s-a produs la miezul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Autocarul transporta în jur de 50 de turişti din Republica Moldova, la Paris, în Franţa. Şoferul, în vârstă de 44 de ani,  a povestit că la un moment dat, un taxi aflat pe marginea dreapta a drumului a făcut o manevră de întoarcere și i-a taiat calea, iar impactul nu a mai putut fi evitat.

accident gherla taxi autocar moldova

În taxi se aflau şoferul, în vârstă de 22 de ani, din Sântioana, comuna Taga şi o tânăra de 28 de ani din Gherla. Ambii au fost preluaţi de echipaje medicale şi transportaţi la spital.

Autocarul a părăsit şoseaua pe partea stânga şi s-a oprit într-un gard, pe care l-a rupt. 47 de pasageri din autovehicul, între care se aflau şi trei copii, au scăpat teferi.

La locul accidentului au intervenit echipaje de ambulanţă, SMURD şi un echipaj de descarcerare al pompierilor de la detaşamentul din Dej.

Poliţia a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Până la terminarea acestora, circulaţia autovehiculelor în zona s-a desfăşurat cu dificultate.

Turiștii moldoveni urmează să fie preluați în cursul nopții sau al dimineții de un alt autocar pentru a-și continua călătoria.

In urma verificarilor, politistii au constatat ca soferul de pe taxi ar fi patruns pe șoseaua principală fara a acorda prioritate de trecere autocarului, care circula regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.

In urma impactului a rezultat rănirea ușoara a celor doi pasageri din taxi.

video, în continuare

sus(12)jos(10)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns