locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

accident gherla strada clujului mercedes politie bicicleta

Accident la ieşirea din Gherla – o maşină a lovit o fetiţă aflată pe o bicicletă – VIDEO

Un şofer care circula cu un autovehicul marca Mercedes luni în jurul orei 16 pe strada Clujului, dinspre Gherla spre Cluj-Napoca, a acroşat o fetiţă aflată pe o bicicletă.

Soferul, în vârstă de 69 de ani, din Gherla, a povestit că fetiţa i-a apărut dintr-o dată în faţă, dinspre dreapta şi deşi a virat de volan spre stânga, nu a mai putut evita impactul.

Fetiţa, care locuia în apropiere, în vârstă de 10 ani, a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la spitalul din Gherla.

Soferul a mai povestit că după impact, fetiţa era conştientă.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Până la efectuarea cercetărilor, circulaţia autovehiculelor a fost paralizată în zonă, formându-se cozi uriaşe de maşini în ambele sensuri de mers.

ACTUALIZARE

In urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că fetiţa circula cu bicicleta pe acelaşi sens, iar la un moment dat ar fi efectuat un viraj brusc la stânga, fără să se asigure, fiind acroşată de maşină cu partea din faţă.

In urma impactului, fetiţa a căzut pe asfalt. De la spitalul din Gherla, ea a fost trimisă la secţia Pediatrie a Unităţii de Primire a Urgenţelor Cluj-Napoca pentru investigaţii suplimentare.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice.

video, în continuare

sus(2)jos(20)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns