hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

accident gherla tamponare opel volkswagen

Accident la ieșirea din Gherla – două mașini s-au tamponat violent, un bărbat preluat de medici

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă dimineaţă în jurul orei 10, la ieşirea din Gherla spre Fizeșu Gherlii.

Din primele informaţii, un şofer care circula dinspre Nicula, ajuns la intersecţia cu şoseaua Gherla – Fizesu Gherlii, nu ar fi acordat prioritate unui alt autovehicul, care circula dinspre Gherla spre Fizeș.

A urmat un impact violent între cele două mașini, iar bucăți dintr-un autovehicul s-au împrăștiat pe o suprafață de câțiva metri.

accident gherla tamponare opel volkswagen accident gherla tamponare opel volkswagen

Un bărbat care acuza dureri în piept în urma impactului a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital la Gherla pentru investigaţii medicale.

ACTUALIZARE

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Conform acestora, în jurul orei 9.30, un bărbat de 40 de ani din Florești, care conducea un autovehicul dinspre Nicula spre Gherla, la intersecţia cu şoseaua principala nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Stop” şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii, condus de un şofer de 50 de ani din Cuzdrioara.

În urma impactului, un bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca, aflat în prima maşină, a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul din Gherla pentru investigaţii medicale.

sus(0)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns