locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

accident gherla tamponare opel volkswagen

Accident la ieșirea din Gherla – două mașini s-au tamponat violent, un bărbat preluat de medici

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă dimineaţă în jurul orei 10, la ieşirea din Gherla spre Fizeșu Gherlii.

Din primele informaţii, un şofer care circula dinspre Nicula, ajuns la intersecţia cu şoseaua Gherla – Fizesu Gherlii, nu ar fi acordat prioritate unui alt autovehicul, care circula dinspre Gherla spre Fizeș.

A urmat un impact violent între cele două mașini, iar bucăți dintr-un autovehicul s-au împrăștiat pe o suprafață de câțiva metri.

accident gherla tamponare opel volkswagen accident gherla tamponare opel volkswagen

Un bărbat care acuza dureri în piept în urma impactului a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital la Gherla pentru investigaţii medicale.

ACTUALIZARE

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Conform acestora, în jurul orei 9.30, un bărbat de 40 de ani din Florești, care conducea un autovehicul dinspre Nicula spre Gherla, la intersecţia cu şoseaua principala nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului “Stop” şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula dinspre Gherla spre Fizeșu Gherlii, condus de un şofer de 50 de ani din Cuzdrioara.

În urma impactului, un bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca, aflat în prima maşină, a fost rănit uşor şi a fost transportat la spitalul din Gherla pentru investigaţii medicale.

sus(0)jos(16)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns