locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

accident iclod cluj mortal austriac

Accident la Iclod – pieton austriac lovit mortal de un Audi – VIDEO

O persoană a fost lovită de o maşină marţi seara în jurul orei 22,20 pe şoseaua Gherla-Cluj, la intrarea în Iclod dinspre Fundătura.

La locul evenimentului au intervenit doua echipaje de Ambulanţă, de la Gherla şi Dej.

Din primele informaţii, un cetăţean austriac în vârstă de 67 de ani a fost surprins pe şosea de un autovehicul marca Audi, condusă de un sofer în vârstă de 55 de ani din Cluj-Napoca, care circula dinspre Gherla spre Cluj.

Impactul a fost atat de puternic încât hainele au zburat de pe victimă, iar un picior al acesteia a fost găsit la aproximativ 10 metri.

Medicii au constatat decesul victimei, care a suferit leziuni incompatbile cu viaţa.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurarile exacte în care s-a produs accidentul. Din verificări  a rezultat că cetăţeanul austriac, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi nesemnalizat.

Se pare că victima se afla în zonă cu un grup de mai multe persoane, iar la un moment dat s-ar fi dus la marginea şoselei pentru nevoi fiziologice, iar în momentul când a vrut să se întoarcă, a fost surprinsă de maşină.

video: imagini de la locul accidentului

sus(8)jos(25)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns