hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon centru gama gherla dej locuri de munca angajare vanzator fotograf gherla dej cluj craciun

accident fundatura duba gherla

Accident la Fundătura – o dubă cu doi tineri din Gherla s-a izbit de un pod – VIDEO

O dubă care circula duminică dimineaţă pe şoseaua Cluj-Napoca – Gherla a fost implicată într-un accident rutier.

Din primele informaţii, în jurul orei 4.10, în timp ce se află în zona localităţii Fundătura, duba marca Mercedes ar fi pătruns pe contrasens, a părăsit şoseaua şi s-a izbit de un pod.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale, un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Dej şi poliţia.

Pasagerii din maşină erau din Gherla. Soferul a fost rănit în zona picioarelor și a fost transportat la spital la Cluj-Napoca.

Autovehiculul a fost serios avariat.

ACTUALIZARE

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că duba circula dinspre Cluj spre Gherla și era condusă de un tânăr de 21 de ani, din Gherla. La un moment dat, din cauza neatenţiei la volan, acesta a pierdut controlul maşinii, autovehiculul a ieşit de pe şosea pe partea stângă, a rulat câţiva metri într-un şanţ şi s-a oprit într-un pod de beton.

În urma impactului, şoferul a fost accidentat grav. Celălalt pasager, un tânăr de 21 de ani, tot din Gherla, a fost rănit uşor.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

video, în continuare

sus(1)jos(20)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns