hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

accident bontida masina rasturnata

Accident la Bonţida – un şofer s-a răsturnat cu maşina, o persoană rănită – FOTO

O persoană a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seara în jurul orei 21.30 pe şoseaua Gherla – Cluj-Napoca, în zona localităţii Bonţida.

Din primele informaţii, un autovehicul s-a răsturnat cu roţile în sus. Martori din zonă au povestit că maşina a rupt gardul unei unităţi de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale de la Ambulanţă şi Poliţia.

In maşina implicată în accident s-ar fi aflat mai multe persoane.

Din cercetările poliției a rezultat că un șofer de 19 ani din localitatea Zagra, județul Bistrița-Năsăud, care circula dinspre Cluj spre Dej, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar la un moment dat mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat în curtea unui imobil.

In urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui pasager în vârstă de 17 ani din localitatea Suplai, județul Bistrița-Năsăud.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care s-a produs accidentul.

accident bontida masina rasturnata

sus(2)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns