hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

accident baile baita gherla

Accident la Băile Băița – două mașini s-au tamponat, persoane rănite – VIDEO

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă în jurul orei 11.45 la sensul giratoriu de la ieșirea din Gherla, în apropiere de Băile Băița.

La locul accidentului a intervenit poliția și echipaje medicale. Potrivit primelor informații, în urma coliziunii dintre o Dacia înmatriculată în Cluj și o Skoda înmatriculată în Gorj, s-au înregistrat victime. Este vorba despre două persoane, pasageri în mașina Skoda, care au fost rănite usor.

accident baile baita gherla

accident baile baita gherla

In zonă s-a format coloană de mașini, pana la terminarea verificărilor.

Din constatările polițiștilor a rezultat că un șofer care circula dinspre Cluj-Napoca spre Dej, la sensul giratoriu nu ar fi pastrat distanța corespunzătoare față de un autovehicul aflat în fața sa, care a redus viteza, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

In urma impactului au fost rănite ușor două persoane, respectiv o femeie din Târgu Jiu și un bărbat din localitatea Zmeuratu, comuna Stoenești, judetul Vâlcea.

Soferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

video – imagini amator de la locul accidentului

imagini foto, video primite de la Mihai

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns