hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

accident gherla citroen volkswagen

Accident în intersecția de la Lidl – FOTO

Două maşini au fost implicate într-un accident rutier, produs vineri dimineaţă în Gherla, în jurul orei 8, la şoseaua principala.

Impactul s-a produs la intersecţia străzilor Clujului cu Fabricii, în apropiere de Lidl, între un autovehicul marca Citroen şi unul Volkswagen, ambele înmatriculate în Cluj.

Din primele informații, în urma accidentului pasagerii au scăpat teferi şi nu a fost necesară intervenția echipajelor medicale.

accident gherla citroen volkswagen accident gherla citroen volkswagen

Cele doua autovehicule au fost avariate destul de serios, mașina Volkswagen în partea din față dreapta, cu aripa ruptă, iar Citroenul lateral.

sus(4)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

  1. Pobabil intersectia cu cele mai multe accidente din Gherla, si asta din cauza ca multi soferi nu cunosc regulile de circulatie. Cei mai multi soferi care vin de pe Hasdatii nu acorda prioritate celor ce ies de la Lidl, cum de fapt ar fi regulamentar sa nu mai vorbim ca am vazut cazuri cand acestia nu acorda prioritate nici celor ce vin dinspre centru si vor sa intre la Lidl.

    sus(10)sus(37)
  2. Oricum acolo trebuie mai multa atentie....mai ales ca in zona poate apare oricand politia...

    sus(4)sus(5)

Lasă un răspuns