hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

accident gherla strada mintiuliu volkswagen audi

Accident cu trei mașini pe strada Mintiului, un șofer si-a pierdut viața – VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc miercuri, în jurul orei 10.45 pe strada Mintiului din Gherla.

În accident au fost implicate trei autovehicule, un Audi, un Volkswagen şi un Logan parcat pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri, ambulanţă şi poliţie.

Pasagerii din maşina Volkswagen au fost scoase de echipajele de descarcerare ale pompierilor. Şoferul, un bărbat de 59 de ani din Gherla, aflat în stare gravă, a fost resuscitat aproximativ o jumătate de ora de medici, însă nu a putut fi salvat, în cele din urmă fiind declarat decesul.

O femeie de 55 de ani, din Gherla, pasageră în aceeaşi maşină, a fost rănită uşor, fiind preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

Şoferul din Audi a fost rănit uşor şi a fost preluat de o Ambulanţă.

accident gherla strada mintiuliu volkswagen audi accident gherla strada mintiuliu volkswagen audi accident gherla strada mintiuliu volkswagen audi

Din primele informaţii, şoferul din Volkswagen circula dinspre strada Ciocârliei spre strada Mintiului. Ajuns în intersecţie, a intrat în coliziune cu maşina Audi, condusă de un şofer de 39 de ani din Mintiu Gherlii, care circula dinspre Gherla spre Mintiu. In urma impactului a fost acroșat ușor un autovehicul Logan, parcat pe marginea drumului.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurarilor exacte în care s-a produs accidentul. Din verificari a rezultat că soferul din Volkswagen nu s-a asigurat la intersectia cu strada Mintiului, a declarat ag.șef.adj. Adrian Stefan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Pagubele materiale produse au fost estimate la suma de 18.000 de lei.

In acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

video în continuare

sus(11)jos(39)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns