ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
untold 2017 cluj

A curs apa pe zecile de mii de petrecăreți la Untold – petrecere până dimineața la 7 – cât costa o bere la festival și impresii – FOTO

A fost căldură nebună în prima seară de festival Untold pe Cluj Arena. „Curgea apa pe mine şiroaie, aşa ceva n-am mai păţit!”, a povestit un tânăr din Gherla, prezent la spectacol.  Abia spre miezul nopţii s-a mai răcorit puţin afară, însă pe Cluj Arena atmosfera a rămas fierbinte. Petrecerea s-a întins până dimineaţă la ora 7.

Potrivit organizatorilor, peste 76.000 de festivalieri au trecut în prima zi pragul tărâmului magic UNTOLD 2017.

Artiștii care au concertat în prima seară a festivalului s-au arătat impresionați de scena principală DRAGON’S NEST, dar și de numărul mare de fani.

galerie foto: cele mai tari imagini din prima zi de Untold

galerie foto gherlaArtista daneza, MØ a fost pentru prima dată în România și a declarat încă înainte de show că știe de la alți artiști numai lucruri bune despre publicul UNTOLD.

„Sunt atât de încântată că am șansa să urc pe scena festivalului UNTOLD. Sunt pentru prima dată în România, însă am auzit de la mai mulți artisti că festivalul este incredibil și că publicul din România este foarte călduros”, a declarat MØ .

DJ-ul american Dillon Francis a fost unul dintre artiștii cei mai așteptați de către fanii festivalului UNTOLD. În momentul în care a urcat pe scenă, Dillon Francis a îmbrăcat tricoul echipei de suflet a orașului Cluj-Napoca, Universitatea Cluj. Pe DRAGON’S NEST au urcat și cei doi dj, Axwell & Ingrosso, aflați în topul preferințelor fanilor festivalului.

Unul dintre cei mari DJ ai lumii, Hardwell a urcat pe scenă îmbrăcat cu tricoul echipei naționale de fotbal a României și a declarat înainte de show că a fost nerăbdător să se întoarcă la UNTOLD.

„UNTOLD este unul din festivalurile mele preferate. Fanii de aici au o nebunie frumoasă și de fiecare dată mă primesc cu atât de multă căldură. Sunt de fiecare dată uluit de numărul incredibil de mare de fani pe care îi găsesc aici” a declarat Hardwell.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2017: Real Life Fantasy. Pe DRAGON’S NEST au urcat în prima zi a festivalului MØ, Redfoo, Charli XCX, Dannic, Dillon Francis, Axwell & Ingrosso, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Sven Vath, Dubfire, Borgore, Black Sun Empire, Black Coffee și mulți alții.

Festivalul UNTOLD este sold-out, iar toate abonamentele se află deja în buzunarele festivalierilor. Mai există doar un număr limitat de bilete pentru o zi, disponibile doar la punctul de vânzare bilete la intrarea în festival.

PRETURILE LA FESTIVAL SI IMPRESII DE PARTY PEOPLE

O bere la pahar (400 ml) costă 8-10 lei la Untold, o bere la cutie de 330 ml costă 7 lei, iar Redds 9 lei. Se vinde doar bere Ursus. Fițoșii care au dorit să consume cocktailuri sau alte băuturi mai pretenţioase au trebuit să scoată din buzunar de la 20 de lei în sus.

În ce priveşte mâncarea, preţurile pentru un meniu sar de 20 de lei. „Un coleg şi-a luat tăieţei – noodles, a fost 25 de lei porţia. Mi se pare cam scump. A îmbucat de patru ori şi a fost gata”, a povestit un tânăr din Gherla. „Sunt preţuri de festival şi totul e afacere aici!”, a mai ţinut el să adauge.

Se mai găsesc cartofi, porţie mică cu 7 lei, porţie mare cu 12 lei. O sticlă de apă de 500 ml se vinde cu 7 lei.

„Pentru noi, preţurile sunt cam mari”, a mai povestit tânărul. „Pentru străini, cred că preţurile li se par mici, dar ei au alte salarii, nu ne putem compara”.

La Untold a fost instalată şi o roată uriaşă, cu 20 de lei o tură.

Printre neajunsurile festivalului menţionate de participanţi se mai află şi distanţă uriaşă pe care trebuie să o parcurgă de la intrare până la stadion. Aproape 1 kilometru au de făcut aceştia de la singura intrare în festival, lângă Opera Maghiară, până la Cluj Arena. A fost apreciat însă faptul că primirea brăţărilor s-a făcut rapid, iar cozile uriaşe s-au mişcat rapid.

Cât despre circulaţia din Cluj-Napoca, această a fost dată peste cap, iar şoferii au stat joi în soare cu orele pentru a parcurge câţiva kilometri. Cei mai inspiraţi au fost cei care au ales mijloacele de transport în comun, care au circulat normal.

Festivalul este zona militarizată. Zeci şi sute de jandarmi cu mitraliere AK47, dar şi forţe speciale, dotate cu puşti cu lunetă, patrulează peste tot. Elicopterele au survolat tot timpul zona.

INCIDENTE SI AMENZI

In prima zi a festivalului nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică.

Forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 14.000 lei, cele mai multe pentru abateri pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale pentru activități de comerț ilicit.

Au fost înregistrate opt sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cele mai multe pentru deținerea de substanțe ilegale.

322 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului. În șapte cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecțiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc.

Reprezentanţii forțelor de ordine recomandă celor care urmează să participe la acest eveniment, să-și supravegheze obiectele de valoare deținute, să evite implicarea în orice fel de conflict, să nu răspundă provocărilor, să nu consume băuturi alcoolice în exces sau alte substanțe interzise de lege şi foarte important, să nu ezite să solicite sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie sau jandarmerie, dacă au nevoie de sprijin sau dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale.

CE URMEAZA

Vineri, în a doua zi de festival, de la ora 17 intră pe scena principala Vlad Lucan. Programul în continuare: 18:00 Elle Exxe, 19:15 Jasmine Thompson, 20:30 Vama, 22:00 Ellie Goulding, 23:20 Lost Frequencies, 0:45 Don Diablo, 2:30 Dimitri Vegas & Like Mike, 3:55 TUJAMO.

Pe cei care au alte gusturi îi aşteaptă celelalte scene, dar şi pretrecerea în tramvaiul Untold.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns