locuri de munca gherla dej cluj avertis tamplar mobila muncitor

locuri de munca gherla dej cluj ch industrial umerase angajare secretara

locuri de munca gherla dej cluj asistent medical stomatolog dentist

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

locuri de munca gherla angajare dej cluj consultant vanzari optica medicalalemne de foc vanzare gherla dej cluj

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita bucuresti

gherla 8 martie flori pnl

8 martie la Gherla (VIDEO)

Ziua de 8 martie a fost speciala la Gherla inca de dimineata. Florariile din oras au fost asaltate de cumparatori, care au avut de ales dintr-o oferta variata. 800 de flori au fost oferite doamnelor si domnisoarelor aflate la amiaza prin centrul orasului. Tot cu prilejul acestei zile s-au organizat spectacole in cinstea femeii si a mamei.

 

Oferta de flori a magazinelor specializate a fost larga, de la frezii si garoafe, care s-au vandut cu 2-3.5 lei, pana la trandafiri (6.50 firul) sau crini (12-15 lei). Nici cutiile cu ciocolata n-au stat mult timp pe rafturi, care s-au golit rapid.

gherla 8 martie flori pnlgherla 8 martie flori pnlDoamnele si domnisoarele aflate in centrul orasului marti la amiaza au primit flori de la membrii organizatiei PNL locale. Acestia au impartit garoafe galbene in parculetul central, in magazinele si institutiile din zona. Sarbatoritele au fost foarte incantate si s-au aratat placut surprinse de acest gest. La eveniment au participat presedintele organizatiei PNL Gherla, Iuliu Samartean,vicepresedintele Marius Sabo, vicepresedintele Paul Mahalean, consilierii locali Gheorghe Fodor, Farcas Lucian, alti membrii ai BPL si membrii ai TNL Gherla.

gherla centrul de zi ligia caritas eparhial greco catolicaZiua de 8 martie a fost sarbatorita si la Centrul de zi Ligia. Incepand cu ora 12, aici a avut loc un spectacol in cadrul caruia persoanele cu dizabilitati mintale si locomotorii, aflate in ingrijire in cadrul centrului, au interpretat poezii si cantece dedicate mamei. La final a avut loc si o mica petrecere, menita a-i recompensa pe participanti pentru munca depusa pentru acest eveniment.

Ramona Pacurar, psiholog in cadrul centrului, a vorbit pentru Radio Fir despre spectacol si despre beneficiile unei astfel de activitati pentru persoanele ingrijite in cadrul centrului.

Casa de Cultura a gazduit cu acelasi prilej un amplu spectacol artistic al copiilor si elevilor din oras, care prin muzica si dans au adus omagiul mamei. In imagini, secvente din program.

sus(0)jos(0)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns